Sport

Denis Alibec, glume pe seama lui Constantin Budescu: ”E prea de tot cât a slăbit”. Video

Criticat de multe ori pentru că este gras, Constantin Budescu a slăbit atât de mult încât a ajuns ținta glumelor lui Denis Alibec.
30.05.2021 | 19:03
Denis Alibec glume pe seama lui Constantin Budescu E prea de tot cat a slabit Video
Criticat de multe ori pentru că este gras, Constantin Budescu a slăbit atât de mult încât a ajuns ținta glumelor lui Denis Alibec
ADVERTISEMENT

Cei doi au fost colegi la Astra Giurgiu și FCSB și urmează să se reîntâlnească la naționala României unde sunt convocați pentru amicalele cu Georgia și Anglia.

Jucătorul de la Damac nu a mai fost chemat la prima reprezentativă de un an și jumătate. Ultima sa acțiune la a fost meciul cu Spania din 18 noiembrie 2019 din preliminariile Euro, care s-a încheiat cu un eșec răsunător, scor 0-5, dar la care el a fost doar rezervă.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, ținta glumelor lui Denis Alibec

Ajuns deja în cantonamentul naționalei pentru cele două întâlniri de la începutul lunii iunie, Denis Alibec a oferit un interviu pentru FRF TV în care a glumit pe seama faptului că prietenul său Constantin Budescu a slăbit foarte mult de când e în Arabia Saudită.

”Am vorbit cu el, era bucuros că vine acasă. Îmi dă o motivație că am văzut cât a slăbit, trebuie să îi cer și eu regimul, că e prea de tot”, a declarat râzând Alibec despre fostul său coleg de la Astra și FCSB.

ADVERTISEMENT

”Sunt aici să dau totul pentru națională. Să sperăm că ne revenim. Trebuie să câștigăm cu Georgia ca să ne recăpătăm moralul”, a mai spus atacantul formației Kayserispor.

Atacantul vrea un transfer la o echipă de top din Turcia

”Oricum, în ultimele meciuri am jucat foarte bine. Am avut ghinion că nu am reușit să câștigăm în Armenia, dar cu siguranță vom face meciuri mult mai bune în viitor”, a continuat Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Atacantul naționalei României a dezvăluit că încă nu este la 100% după accidentarea suferită în ianuarie și a precizat că își dorelște să prindă un transfer la o formație de top din Turcia.

”Mă simt destul de bine, mai am de recuperat, dar cred că sunt undeva la 70% din capacitate. Din pregătire și din jocuri cred că o să îmi revin. Am mers acolo să joc, să dau goluri, că asta îmi este meseria. Sper să ajung cât mai sus, la primele trei echipe din Turcia”, a afirmat Alibec.

ADVERTISEMENT

Alibec a jucat 6 meciuri după accidentare

În urmă cu câteva zile, Marius Șumudică a relatat un episod incredibil care l-a avut în prim plan pe Denis Alibec. Tehnicianul a dezvăluit cauza problemelor cu care s-a confruntat internaționalul român, după operația la care a fost suspus la începutul acestui an. Fotbalistul a fost la un pas să fie jefuit, a alergat ca să scape de hoți și accidentarea a recidivat.

Denis Alibec s-a accidentat la sfârșitul lunii ianuarie, în partida contra celor de la Bașakșehir, după ce a fost omul meciului marcând două goluri pentru Kayserispor, formație antrenată la acea vreme de Dan Petrescu, și a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

După trei luni de pauză forțată Denis Alibec a revenit pe teren, în 21 aprilie, într-un meci cu Konyaspor, încheiat la egalitate, scor 0-0. Internaționalul român a bifat șase jocuri în finalul sezonului, în Superliga Turciei, fără să marcheze vreun gol. Totuși, Kayseri s-a salvat de la retrogradare și va evolua și în viitorul sezon în SuperLig.

ADVERTISEMENT