Fotbal intern

Denis Alibec, gol după patru ani la naționala României! L-au motivat criticile lui Marica

07.09.2020 | 22:19
Denis Alibec gol dupa patru ani la nationala Romaniei Lau motivat criticile lui Marica
ADVERTISEMENT

Denis Alibec, atacantul în vârstă de 29 de ani care evoluează la Astra Giurgiu a reușit primul gol în 4 ani la echipa națională.

Alibec a marcat un gol superb din pasa lui Florinel Coman în minutul 3, la Klagenfurt, contra Austriei.

ADVERTISEMENT

Ultimul gol al atacantului echipei naționale a fost marcat în meciul contra Ucrainei din mai 2016, partidă pierdută de tricolori, scor 4-3.

Alibec conflict cu Marica după semieșecul cu Irlanda de Nord

Denis Alibec, un jucător extrem de talentat, dar și impulsiv a intrat într-un schimb de replici dur de la distanță cu Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT

Marica a comentat jocul naționalei ca fiind previzibil sub comanda lui Rădoi iar replica lui Alibec nu a întârziat să apară: “Să vină el să joace! Toți își dau cu părerea, eu am simțit altceva din teren.”

Atacantul a mai spus că România a dominat clar meciul și trebuia să câștige: “Ne pare foarte rău, nu mă așteptam în nicio clipă să nu luăm cele trei puncte. Ăsta e fotbalul, am ratat mult. I-am dominat 90 de minute, a fost mingea numai la noi, dar se întâmplă să iei gol dintr-o ocazie. Așa e fotbalul.”

ADVERTISEMENT

Ce au scris austriecii despre golul lui Denis Alibec

Golul marcat de Denis Alibec i-a fascinat pe jurnaliştii din Austria, care au comentat imediat reuşita atacantului de la Astra Giurgiu.

“Denis Alibec a şocat naţionala lui Foda foarte devreme. După ceva mai mult de două minute din meci, oaspeţii au combinat excelent în jumătatea noastră, iar atacantul Denis Alibec l-a lăsat pe Alexander Schagler fără prea multe opţiuni. A fost o finalizare precisă, cu piciorul stâng”, au scris cei de la Kleinezeitung.

ADVERTISEMENT

“Prea mult spaţiu în banda noastră dreaptă! Florinel Coman a înaintat uşor, apoi l-a depăşit pe Lainer şi l-a servit pe Alibec, care a marcat printr-un şut perfect. Plonjonul lui Schlager a fost în zadar”, au concluzionat cei de la Kronen Zeitung.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,53 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate” la meciul Malta U21 – România U21. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT