Sport

Denis Alibec îi dă frisoane lui Dejan Stankovic înainte de CFR – Steaua Roșie: ”Îl știu de la Inter”

Deși pleacă cu un avantaj uriaș înaintea meciului CFR - Steaua Roșie, Dejan Stankovic se teme de calitatea lui Denis Alibec.
25.08.2021 | 23:04
Denis Alibec ii da frisoane lui Dejan Stankovic inainte de CFR  Steaua Rosie Il stiu de la Inter
ADVERTISEMENT

Campioana României a pierdut fără drept de apel meciul tur de la Belgrad, scor 0-4, și are șanse minime să meargă mai departe în această competiție, dar va ajunge în grupele Conference League.

Cunoscut ca un apropiat al fotbalul din Serbia, Cornel Dinu a dezvăluit pentru FANATIK că oaspeții l-au invitat la meciul CFR Cluj – Steaua Roșie, dar a refuzat să meargă deoarece este este susținător al formației Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Dejan Stankovic se teme de Denis Alibec înainte de CFR – Steaua Roșie

În conferința de presă susținută înaintea partidei CFR – Steaua Roșie, din manșa secundă a play-off-ului Europa League, antrenorul Dejan Stankovic l-a lăudat pe Denis Alibec pe care îl consideră principalul pericol.

”Vom juca împotriva unui club foarte serios, care are o istorie foarte bogată. Este clar că vom juca fără menajamente şi vom trata serios meciul. Este adevărat că e mai bine să ai în spate un 4-0 în tur, decât un 0-0, dar suntem un club serios şi vom trata partida cu cea mai mare atenţie şi seriozitate.

ADVERTISEMENT

Este un jucător, Denis Alibec, pe care îl ştiu de când eram la Inter, jucător care a intrat împotriva noastră şi a jucat ultimele 15-20 de minute şi a arătat că are acelaşi talent de când juca la Inter”, a declarat Stankovic.

Șumudică vrea o reacție de orgoliu din partea jucătorilor săi

În schimb, Marius Șumudică speră că jucătorii săi vor arăta la retur că eșecul dur din Serbia a fost doar un accident, promite un joc ofensiv și visează la o victorie de orgoliu.

ADVERTISEMENT

”Ce avem de făcut, decât să demonstrăm că meciul respectiv a fost un accident, să demonstrăm lucrul acesta. Să demonstrăm că a fost un accident şi nu aceasta este diferenţa de valoare între noi şi Steaua Roşie. Vom juca pe atac, vom juca să câştigăm indiferent, cum am făcut-o şi în competiţia internă.

Pentru fotbalul românesc, pentru ce înseamnă această imagine, suntem obligaţi, eu şi jucătorii, să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun, că facem egal, că batem, că pierdem, îmi doresc să ieşim cu capul sus şi să arătăm că România nu este atât de jos pe cât se pare în momentul de faţă”, a spus Șumudică.

ADVERTISEMENT

Contre între jucători și Șumudică

După întâlnirea de la Belgrad au existat discuții foarte aprinse în cadrul clubului clujean, mai ales că Marius Șumudică și-a criticat extrem de dur jucătorii la conferința de presă.

Fostul mare portar Helmuth Duckadam nu a fost de acord cu ieșirea nervoasă a tehnicianului campioanei României și a spus pentru FANATIK că jucătorii CFR-ului i-au dat senzația că au jucat împotriva lui Șumudică.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că antrenorul a pierdut vestiarul la CFR Cluj, iar „Șumi” a vrut să îi excludă din lot pe veteranii echipei: Mario Camora, Ciprian Deac și Ovidiu Hoban.

ADVERTISEMENT