Fotbal intern

Denis Alibec dur cu Gigi Becali: “Din cauza lor am pierdut campionatul, nu a mea”

13.09.2018 | 14:47
Denis Alibec dur cu Gigi Becali Din cauza lor am pierdut campionatul nu a mea

Denis Alibec îl atacă dur pe Gigi Becali după ce patronul a acuzat că a pierdut titlul din cauza problemelor pe care le-a avut cu atacantul. Patronul de la FCSB l-a văzut pe jucătorul ce l-a costat 2 milioane de euro drept principalul răspunzător pentru că echipa sa nu a luat titlul în Liga 1 Betano, iar Alibec spune că greşeala a fost în altă parte, şi nu la el.

„Titlul s-a pierdut, nu s-a câştigat. A câştigat echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil pentru disciplină. Din cauza lui Alibec am permis nişte lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem astea, că iar facem astea. Nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. CFR e echipa mai puternică, trebuie să recunoaştem. Ca dovadă, au jucat cu Viitorul şi au bătut. Când trebuie să bată, bat. Am avut 4 meciuri cu ei şi în niciunul nu am condus”, tuna Gigi Becali atunci când CFR Cluj era încununată campioana României.

Denis Alibec îl atacă dur pe Gigi Becali

Atacantul a fost vândut la Astra Giurgiu, echipă cu care a fost campion al României în urmă cu trei sezoane, iar aici speră să-şi relanseze cariera intrată în impas odată cu venirea la FCSB. Acuzat de Becali în repetate rânduri, jucătorul a venit cu un răspuns acum: ”Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că nu joci singur pe teren. (n.r. întrebat unde nu a mers relaţia cu Dică) Întrebaţi-l pe el. A trecut, sunt la Astra, nu stau să vorbesc de Dică şi de Steaua. Primele 6 luni au fost foarte bune, cu domnul Reghecampf am jucat bine, am fost şi căpitan. Păcat că nu am luat campionatul la meciul cu Viitorul. Puteam să ajung în mai multe locuri, dar nu m-a lăsat să plec”, a declarat Denis Alibec la Telekomsport.

“Sper să marchez şi să îmi revin”

Denis Alibec îl critică pe Becali şi spune că nu el este vinovat pentru lucrurile rele din sezonul trecut de la echipă. Deşi nu a marcat încă pentru Astra, atacantul este încrezător că va reuşi să îşi revină treptat: “Pentru mine e prima dată când lucrez cu domnul Mulţescu, sperăm să facem o treabă bună, ne-am pregătit bine şi formăm un grup frumos aici. Mi-am revenit cât de cât, vom vedea la meci.

Şi eu sper să revin la forma la care eram aici şi să reuşim să facem un rezultat bun cu Dinamo. Va fi un meci foarte frumos, şi ei joacă ofensiv, aţi văzut că marchează multe goluri, sperăm să luăm noi cele trei puncte. Eu sper să marchez, nu ştie nimeni ce o să se întâmple. Sper să marchez şi să îmi revin”, a mai spus Alibec.

Denis Alibec îl atacă dur pe Gigi Becali. Denis Alibec şutează în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FC Voluntari, din etapa a VII-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, sâmbătă, 1 septembrie 2018
Denis Alibec îl atacă dur pe Gigi Becali. Denis Alibec şutează în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FC Voluntari

Următorul meci pentru Denis Alibec are loc vineri, de la ora 21:00. Dinamo – Astra Giurgiu va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

“Nicolae Dică spune că voia să-l dea afară pe Alibec, dar eu nu l-am lăsat. Eu comunicam cu MM și îmi spunea că el știe mult fotbal, dar ce se întâmpla la antrenament era altceva”, Gigi Becali, patron FCSB

Tags: