Fotbal intern

Denis Alibec îl desfiinţează pe Nicolae Dică. “N-a ştiut să se impună! Era de aşteptat să-l schimbe de la FCSB!”

06.01.2019 | 14:33
Denis Alibec il desfiinteaza pe Nicolae Dica Na stiut sa se impuna Era de asteptat sal schimbe de la FCSB
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost scos din lotul FCSB-ului de Nicolae Dică, iar apoi vândut la Astra Giurgiu, lucru care l-a făcut pe atacantul în vârstă de 28 de ani să aibă o reacţie dură la adresa fostului antrenor al vicecampioanei României şi să îl desfiinţeze pe acesta.

Atacantul lui Astra Giurgiu crede că nu a reuşit să dea randament la FCSB din cauza lui Nicolae Dică şi susţine că se aştepta ca Gigi Becali să renunţe la serviciile antrenorului pentru că nu a ştiut să se impună. După ce l-a criticat pe Nicolae Dică, Alibec a ţinut să îi laude pe Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf, antrenor care a fost prezentat oficial la Al Wasl.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, desfiinţat de Denis Alibec după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB

”Era de aşteptat să îl schimbe până la urmă. Eu aşa credeam de la început, dar e treaba lor, nu mă interesează pe mine ce se întâmplă acolo. N-a ştiut să se impună, probabil. (n.r. Ai simţit asta, că nu a fost antrenorul care s-a impus în faţa ta?) Da. (n.r. Care a fost antrenorul care s-a impus cel mai bine în faţa ta?) Au fost mulţi, şi Şumudică, şi domnul Reghe”, a spus Denis Alibec pentru Telekom Sport.

Reacţia lui Denis Alibec a venit după ce Nicolae Dică a declarat pentru sursa citată mai sus că Harlem Gnohere trebuia să primească mai multe şanse în faţa lui şi că nu a fost el vinovat pentru că Alibec nu reuşea să înscrie. ”Denis Alibec a jucat, nu antrenorul nu l-a lăsat să bage mingea în poartă. Poate au fost momente când Bizonul trebuia să joace mai mult, dar aşa a fost decizia atunci”.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com
  • 42 meciuri, 12 goluri şi 10 pase decisive are Denis Alibec la FCSB