Fotbal intern

Denis Alibec, la mare cu iubita și mama! Atacantul a petrecut Paștele pe litoralul românesc. Foto

30.04.2019 | 16:15
Denis Alibec la mare cu iubita si mama Atacantul a petrecut Pastele pe litoralul romanesc Foto

La puține momente după ce Astra a fost învinsă de FCSB în runda a 7-a a play off-ului Ligii 1 Betano, Denis Alibec și-a luat iubita și mama și a plecat la mare! 1-0 a arătat tabela de marcaj de pe Național Arena, la finalul întâlnirii. Valentina, femeia care îi stă alături atacantului și Emilia Stroe, cea care i-a dat viață au petrecut câteva ore pe litoralul românesc, mai exact la Constanța, acolo unde Alibec a încercat să uite de ultimul eșec din campionat.

Denis Alibec, la mare cu iubita și mama!

De altfel, Denis Alibec nu și-a ascuns supărarea după ce a pierdut jocul cu fosta lui echipă, FCSB. Atacantul a dorit să îi răspundă şi lui Dan Petrescu, după ce antrenorul CFR-ului a declarat că Astra nu va da totul pe teren cu gruparea roş-albastră.“Nu meritam să pierdem acest meci. Un rezultat de egalitate era corect. Am ratat foarte mult. Eu îmi doresc să marchez la fiecare meci.

A fost o perioadă frumoasă pentru mine la FCSB. Eu am simţit oboseală, nu m-am simţit bine fizic, dar asta nu e o scuză. Sperăm să câştigăm Cupa României, deoarece acum ăsta este obiectivul nostru. Am avut meciuri frumoase cu Viitorul. Eu nu cred că FCSB merita să câştige în această seară. Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla pe viitor.

Denis Alibec, la mare cu iubita și mama! Alibec
Denis Alibec și Valentina, iubita lui

Replică acidă și pentru Dan Petrescu

Ei nu ne-au bătut la Cluj? Acum ne-a bătut şi Steaua. Ce a vrut să zică? Că a fost blat? Să îşi vadă fiecare de echipa lui”, a declarat Denis Alibec la finalul meciului cu FCSB. În ciuda înfrângerii, Alibec a ieșit pe plus. A fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii FCSB-ului. Deși a plecat cu mare scandal de la echipă, fiind îndepărtat de Gigi Becali după ce s-a certat atât cu directorul sportiv Mihai Stoica, cât și cu antrenorul Nicolae Dică, Alibec nu a fost uitat de fani.

Astfel, în pauza duelului de pe Arena Națională, când Alibec a revenit pe teren de la vestiare, suporterii prezenți în Peluza Roș-Albastră l-au aplaudat și i-au scandat numele atacantului Astrei Giurgiu. 34 de jocuri a bifat Denis Alibec în tricoul roș albaștrilor.

  • 9 goluri a marcat Denis Alibec pentru FCSB
Tags: