Fotbal intern

Denis Alibec, la patru luni de transferul carierei. Oficialii Astrei anunță mutarea: „S-a discutat cu domnul Niculae”

12.02.2020 | 08:17
Denis Alibec la patru luni de transferul carierei Oficialii Astrei anunta mutarea Sa discutat cu domnul Niculae
ADVERTISEMENT

Dani Coman a anunțat că Denis Alibec are șanse mici să mai continue la Astra din vară. Oficialul giurgiuvenilor recunoaște că patronul Ioan Niculae a purtat și în ianuarie negocieri pentru cedarea atacantului, iar suma de transfer care a fost oferită nu depășește 3.000.000 de euro.

Denis Alibec pleacă în vară de la Astra

Denis Alibec a avut o primă parte a campionatului cu evoluții solide, reușind să marcheze de nouă ori în 15 apariții în prima ligă și a atras atenția cluburilor din afara României. Dani Coman transmite că s-a discutat o posibilă cedare a jucătorului și în perioada de mercato din iarnă, dar s-a decis să rămână pentru a contribui la îndeplinirea obiectivelor.

ADVERTISEMENT

Oficialul Astrei transmite că Alibec are șanse mici să continue la Giurgiu și în stagiunea viitoare, mai ales dacă va avea aceleași evoluții ca în toamnă.

Dacă un club dă 3.000.000 de euro pentru un jucător, atunci nu-i poate da un salariu de 400.000 de euro. Ar fi mai mare salariul. Dar nu e vorba de 3.000.000. Suma de transfer e mai mică. Dar s-a discutat cu domnul Ioan Niculae și Alibec va rămâne să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Va pleca la vară.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă pleacă la Legia. Am văzut că și-a luat un atacant de 31 de ani din a doua ligă din Spania. Dacă la vară va avea ofertă, să fiți siguri că va fi lăsat să plece. Are 29 de ani și e normal să se gândescă să joace într-un campionat mai puternic și să ia mai mulți bani. 

Sunt jucători care au păcălit fotbalul, dar Denis nu e unul dintre ei. A făcut unele greșeli, dar în ultimele 6 luni s-a schimbat”, a declarat Dani Coman la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Astra suferă fără Budescu

Astra a fost una dintre cele mai în formă formații din Liga 1 în toamnă. Odată cu venirea lui Bogdan Andone, giurgiuvenii au reușit opt victorii consecutive, rezultate ce i-au dus în vârful clasamentului.

În primele două meciuri oficiale din 2020, în lipsa accidentatului Constantin Budescu, Astra a suferit două înfrângeri fără gol marcat, cu Dinamo și Chindia și a ajuns, și din cauza celor trei puncte pierdute după o decizia a Comiisilor, la opt lungimi de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT