Denis Alibec la Trabzonspor? Turcii l-au urmărit pe atacant şi au pregătit o super ofertă

Iuliana Spirache    Ionut Neamţu   
în Astra Giurgiu
25/10/2018, 08:14
Denis Alibec la Trabzonspor? Turcii l-au urmărit pe atacant şi au pregătit o super ofertă GALERIE FOTO
Denis Alibec şutează spre poarta celor de la FC Voluntari. Atacantul Astrei Giurgiu ar outea ajunge la Trabzonspor în iarnă

Oficialii de la Trabzonspor sunt pe urmele lui Denis Alibec, iar atacantul în vârstă de 27 de ani ar putea să ajungă în iarnă la gruparea care ocupă locul 7 în clasamentul din Turcia. Deşi nu a revenit la forma bună care l-a consacrat în prima aventură a sa la Astra Giurgiu, internaţionalul român nu duce lipsă de oferte.

Astfel, turcii de la Trabzonspor sunt în căutarea unui atacant pe stilul lui Denis Alibec, iar oficialii grupării din Turcia şi-au trimis scouterii la meciul pe care Astra Giurgiu l-a jucat pe terenul celor de la FC Dinamo Bucureşti, scor 2-1, atunci când atacantul formaţiei pregătite de Gigi Mulţescu a decis scorul în minutul 13.

Merge Denis Alibec la Trabzonspor? Câţi bani oferă turcii

Încântaţi de evoluţia lui Denis Alibec în tricoul Astrei Giurgiu, reprezentanţii lui Trabzonspor sunt hotărâţi să revină în România pentru a-l mai vedea la treabă pe atacantul în vârstă de 27 de ani. Astfel, turcii vor participa la partida pe care giurgiuvenii o vor juca cu FCSB, duminică, 4 noiembrie, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”, în prima etapă din returul sezonului regulat.

În cazul în care Denis Alibec va da randamentul aşteptat de către oficialii lui Trabzonspor, atunci başkanii sunt dispuşi să ofere o sumă destul de mare pentru atacant. Turcii vor demara negocierile în perioada de mercato din iarnă cu Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, iar aceştia sunt hotărâţi să îi ofere afaceristului nu mai puţin de 1,7 milioane de euro pentru Denis Alibec, adică suma plătită de giurgiuveni celor de la FCSB pentru a-l transfera de la gruparea deţinută de Gigi Becali.

Tomislav Gomelt şi Denis Alibec în meciul Dinamo - Astra 1-2
Duelul dintre Denis Alibec şi Tomislav Gomelt în meciul disputat de Astra Giurgiu pe terenul celor de la Dinamo

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Denis Alibec a revenit la Astra Giurgiu pe 27 iulie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. În vârstă de 27 de ani, internaţionalul român a jucat în 9 meciuri în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Închide ×