Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri uluitoare la Fanatik SuperLiga: Denis Alibec a vrut să se lase de fotbal acum doi ani! „Era mereu oaia neagră”. Video Exclusiv

Denis Alibec, atacantul Farului, a fost la un pas să se retragă din fotbal. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a avut de-a lungul timpului mai multe frustrări care l-au marcat.
01.02.2023 | 10:30
Dezvaluiri uluitoare la Fanatik SuperLiga Denis Alibec a vrut sa se lase de fotbal acum doi ani Era mereu oaia neagra Video Exclusiv
Denis Alibec și mama sa. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este cel mai în formă jucător al Farului, așa cum a recunoscut Gică Hagi după victoria spectaculoasă a „marinarilor”, scor 3-2 pe Arena Națională cu FCSB. Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum a fost atacantul la un pas să agațe ghetele în cui.

Denis Alibec a fost aproape să renunțe la echipa națională: „A avut de-a lungul timpului frustrări care l-au marcat”

Denis Alibec a renăscut sub comanda lui Gică Hagi la Farul. Fostul atacant al celor de la FCSB a marcat 10 goluri în 18 meciuri pentru „marinari” în actualul sezon, ultima reușită chiar împotriva roș-albaștrilor pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Emilia Stroe, mama atacantului în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit că viața fiului său nu a fost întotdeauna roz, iar frustrările de la echipa națională au fost aproape să-l determine să își pună prematur capăt carierei de fotbalist.

„Denis a avut de-a lungul timpului frustrări care l-au marcat. Când era la Inter și au câștigat turneul de la Viareggio, unde a fost al doilea golgheter, au fost convocările la echipa națională pentru turneul din Brazilia. 

ADVERTISEMENT

Coutinho, care știm ce națională avea Brazilia, a fost convocat, Denis nu a fost convocat. L-a marcat! Nu că ar fi trebuit să joace, dar măcar ar fi ajuns în anturajul naționalei mari. S-a simțit nedreptățit și l-a marcat”, a declarat Emilia Stroe, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Denis Alibec, la un pas să renunțe la fotbal: „Vii la Șantierul Naval din Mangalia lucrezi 12 ore pe zi!”

Mama fotbalistului a continuat să vorbească despre perioada care l-a măcinat pe Alibec și a dezvăluit că, la un moment dat, atacantul a fost aproape să renunțe definitiv la fotbal.

ADVERTISEMENT

„Apoi, de-a lungul timpului la națională, de cele mai multe ori rezervă, rezervă și rezervă. S-au adunat, de-a lungul timpului s-au adunat. Excluzând perioada lui Rădoi, acum cu Iordănescu, el tot timpul s-a simțit eterna rezervă la națională. 

(n.r. la un moment dat a vrut să se retragă din națională) Da. După ce a plecat Rădoi, apoi pentru el naționala e ceva deosebit și a revenit. A zis ‘nu, nu pot să mă las. Cât mă țin picioarele, o să mă duc’. Acum doi ani s-a întâmplat. Cam în perioada când a anunțat și Maxim că se lasă.

ADVERTISEMENT

(n.r. a vrut să nu mai joace fotbal) Și asta e adevărat. Eu chiar i-am zis atunci. ‘Te lași de fotbal, vii la Șantierul Naval din Mangalia, lucrezi 12 ore și e Ok’”, a mai spus Emilia Stroe, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Emilia Stroe a clarificat povestea acuzațiilor referitoare la kilogramele în plus ale lui Denis Alibec: „L-a găsit o dată mâncând o ciocolată pe ascuns”

Denis Alibec a fost de multe ori în centrul atenției referitor la kilogramele în plus ale atacantului. Chiar la începutul anului, atacantul a declarat că se simte mândru pentru că nu a acumulat kilograme în plus după perioada sărbătorilor.

Emilia Stroe a clarificat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, de ce fiul său a fost mereu analizat din acest punct de vedere. „Când era la Farul, la 15-16 ani l-a găsit o dată mâncând o ciocolată pe ascuns, s-a sunat la federație și i s-a spus domnului Mircea Sandu. De acolo s-a rostogolit tot timpul chestia asta, că Alibec e cu ciocolata, cu dulciurile…

A avut perioade când era în greutate, spre exemplu la Steaua (n.r. FCSB) avea kilograme în plus, în perioadele stresante, când acumula. A fost foarte nefericit acolo și dezamăgit total. Când s-a dus la Steaua nici măcar nu s-a gândit când a semnat contractul și apoi…”, a mai spus Emilia Stroe, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT