Alibec a dezvăluit cu cine se înţelege cel mai bine pe teren: "Alături de el dau cel mai bun randament"

Denis Alibec, steaua-voluntari 2-1

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul împotriva celor de la FC Voluntari, iar jucătorii lui Nicolae Dică sunt mulţumiţi de rezultatul pe care l-au obţinut, chiar dacă golul victoriei a venit pe finalul partidei. Denis Alibec, încă nerefăcut, a fost rezervă, dar antrenorul lui FC Steaua Bucureşti l-a introdus după pauză, atacantul de 26 de ani înlocuindu-l pe Gnohere.

La finalul meciului, Alibec a vorbit despre jocul echipei, felicitându-l pe Man pentru golul victoriei, dar şi despre faptul că se înţelege foarte bine pe teren cu Budescu. "E frumos când marchezi. Am fost 6-7 jucători de la Astra pe teren. Mă înţeleg bine cu Budescu, dar încă nu sunt sută la sută pregătit. Alături de el am dat cel mai bun randament. Am făcut o partidă destul de bună. E bine că am câştigat meciul", a declarat la finalul meciului atacantul de 26 de ani.

Înainte să înceapă meciul, un fan al FCSB i-a oferit un tricou de pe vremea când juca la Inter, Alibec aducându-şi aminte de perioada petrecută la Milano. "A fost o perioadă frumoasă la Inter, păcat că nu am putut să rămân acolo". Atacantul de 26 de ani a precizat şi că obiectivul echipei este calificarea mai departe în Liga Campionilor.

"Vreau să ne calificăm în Liga Campionilor şi vedem pe urmă ce o să mai fie. Spre că până la meciul cu Plzen să fiu sută la sută pregătit să joc 90 de minute". Atacantul nu este refăcut după pubalgia care l-a făcut să rateze, în această vară, şi meciurile echipei naţionale a României. Oficialii FCSB speră ca Alibec să fie pregătit pentru meciul cu Viktoria Plzen, din turul 3 al Champions League, care se va juca pe 25 iulie la Bucureşti.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775