Fotbal intern

Denis Alibec, ofertat din Rusia. “Acum plec acolo, dar Gigi cere cam mult!”

29.06.2018 | 18:40
Denis Alibec ofertat din Rusia Acum plec acolo dar Gigi cere cam mult

Denis Alibec, atacantul pe care Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB, este ofertat din Rusia! Impresarul internaţionalului român în vârstă de 27 de ani, Florin Lovin, a anunţat că va pleca pentru a negocia cu mai multe echipe din Rusia. Mai mult, acesta susţine că sunt şanse ca vârful să ajungă şi la Al Shabab, echipă care l-a transferat şi pe Constantin Budescu.

“Toţi suntem curioşi să vedem cum va arăta FCSB fără Budescu şi fără Alibec. Chiar acum voi pleca în Rusia şi voi încerca să-i găsesc echipă. Am stabilit mai multe întâlniri cu câţiva directori sportivi din Rusia, de la echipe de acolo.”

Denis Alibec, ofertat din Rusia şi Arabia Saudită

“Încă nu e închisă 100% nici afacerea cu Şumudică. Ar putea ajunge şi la Al Shabab. Însă e foarte greu. Când ceri 1.7 milioane de euro pe un jucător care a dat un singur gol, este puţin cam greu să-l vinzi. În plus, lumea ştie că Denis are un caracter ceva mai dificil.

El trebuie să fie luat de un antrenor care să-i ofere sprijin şi cred că va renaşte. Oricum, nu mai există cale de împăcare cu cei de la FCSB”, a declarat impresarul lui Denis Alibec, Florin Lovin, pentru TV Telekom Sport.

Denis Alibec, atacantul lui FCSB, se pregăteşte la baza sportivă de la Berceni.
Denis Alibec în timpul unui antrenament susţinut la baza sportivă de la Berceni.

Gigi Becali vrea ca să primească 1.700.000 de euro în schimbul transferului lui Denis Alibec