News

Denis Alibec, prezentat în Turcia. Fanatik a anunţat transferul la Kayserispor în exclusivitate. Video

02.10.2020 | 19:04
Denis Alibec prezentat in Turcia Fanatik a anuntat transferul la Kayserispor in exclusivitate Video
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este foarte aproape să-și vadă îndeplinită dorința. Titularul echipei naționale este aproape de despărțirea de Astra Giurgiu și de semnarea unui contract financiar cu cifre extraordinare.

FANATIK a aflat că pe adresa clubului care joacă la Giurgiu a venit o ofertă din prima ligă a Arabiei Saudite, care are mari șanse să fie acceptată de patronul Ioan Niculae în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 2 octombrie, ora 19:05 / Transferul lui Denis Alibec a fost prezentat oficial pe pagina de Twitter al lui Kayserispor. “Bine ai venit, Denis Alibec”, au scris turcii, care au postat un clip cu faze reuşite de atacantul naţionalei României.

Denis Alibec s-a fotografiat alături de patroana clubului şi de ceilalţi doi români din lotul echipei, Silviu Lung Jr. şi Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 2 octombrie, ora 13:00 / Alexandru Radu, Bogdan Pârvu, Ionuţ Boşneag şi Carmel Bărbulescu au fost anunţaţi că nu vor conta pe Denis Alibec la meciul Astra – FC Voluntari. Fotbalistul va pleca în Turcia pentru a semna cu Kayserispor, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate cu o zi în urmă.


UPDATE, 1 octombrie, ora 13:38. Denis Alibec e aproape de a fi deturnat din drumul spre Arabia Saudită, de unde Astra Giurgiu a primit o ofertă interesantă pentru atacant. Pe fir a intrat fosta echipă a lui Marius Șumudică, Kayserispor, care oferă 900.000 de euro lui Ioan Niculae pentru Alibec, iar jucătorului un salariu anual de 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu pierde echipa națională cu un transfer în Golf, apropiații lui Denis Alibec spun că acesta e tentat să accepte oferta din SuperLig, de la Kayserispor, acolo unde va fi coleg cu Silviu Lung și cu Cristi Săpunaru.


ȘTIREA INIȚIALĂ, 28 septembrie, ora 20:08

Denis Alibec poate pleca de la Astra Giurgiu în Arabia Saudită pe un salariu de 1,5 milioane de euro anual. Contract pe trei sezoane!

Denis Alibec este în bună dispoziție de joc de la începutul campionatului. Chiar dacă forma atacantului nu se vede în poziția în clasament a Astrei Giurgiu, Alibec are realizări meci de meci, iar marele plus este evoluția sa în dubla naționalei cu Irlanda de Nord și Austria. Mai ales în partida de la Klagenfurt.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a declarat în mai multe rânduri că vrea să plece acum de la Astra, pentru că nu mai are motivație în Liga 1 și pentru că vrea să prindă un contract financiar foarte bun în anii următori.

Ei bine, dorința atacantului e foarte aproape să se îndeplinească. Din informațiile FANATIK provenite din cadrul Astrei Giurgiu, Alibec are o ofertă de la o formație de primă ligă din Arabia Saudită. Denis s-a declarat de acord cu propunerea arabilor, fiind vorba de un contract pe trei ani cu 1,5 milioane de euro anual!

Arabii au pus la bătaie prima oară 800.000 de euro, Ioan Niculae vrea 1.000.000 de euro. Sunt informații că transferul se poate face la 900.000 de euro

Iar ceea ce contează cel mai mult în toată această afacere este că arabii și patronul Ioan Niculae sunt destul de aproape de a ajunge la un numitor comun în privința transferului.

În momentul în care a auzit despre formația din Arabia Saudită, Ioan Niculae a transmis că el vrea 1.000.000 de euro pentru a-i da acum drumul lui Alibec. Acum câteva săptămâni se vorbea de un preț de 1,2 milioane de euro. Noul partener de business se gândise inițial că îl va convinge pe patronul Astrei cu 800.000 de euro pentru Alibec, astfel că a fost nevoit să crească puțin oferta.

Iar din ceea ce transmit cei din conducerea Astrei vizavi de transferul lui Denis Alibec în Arabia Saudită, mutarea se va face pentru 900.000 de euro. Vor fi mulțumiți și arabii, și Ioan Niculae, dar în special Denis Alibec!

Denis Alibec a ratat transferuri în această toamnă la Gaziantep, Samsun și Ferencvaros. Plus oferta refuzată de Astra de la CFR Cluj!

Denis Alibec vrea să plece de la Astra Giurgiu și chiar a avut oferte în ultimele săptămâni. Cel mai mult a fost dorit de fostul său antrenor, Marius Șumudică, acum la Gaziantep, dar turcii nu au vrut să pluseze la oferta inițială, astfel că doar dorința lui „Șumi”, dar și cea a lui Denis nu au fost suficiente.

Tot din Turcia a existat și oportunitatea Samsunspor pentru Alibec, o echipă nou-promovată în liga a doua, dar care îi pregătea un salariu de bașkan lui Alibec. Niculae nu s-a lăsat însă impresionat dacă suma de transfer nu are 7 cifre. La banii mulți de la Samsun, orașul unde Gigi Mulțescu e „patron”, a ajuns fostul jucător al CFR-ului, Kevin Boli.

Și tot apropo de CFR. Dan Petrescu a declarat că-l dorește pe Alibec, pe care-l consideră cel mai bun vârf din Liga 1, gsp.ro a scris că o ofertă de 900.000 de euro a plecat de la Cluj spre Giurgiu, dar a ajuns în… Dunăre! Tot Niculae a înecat-o.

Iar caruselul ofertelor pentru Alibec în ultimele zile este închis de Ferencvaros, campioana Ungariei aflată la un retur cu Molde de marea lovitură, grupele Champions League. Nu a fost să fie nici „Frodi”. Șanse mari acum pentru Arabia Saudită!

  • 1,2 milioane de euro a plătit Ioan Niculae celor de la FCSB pentru a-l readuce la Astra Giurgiu pe Denis Alibec în iulie 2018
  • 1,9 milioane de euro este cota actuală a atacantului care va împlini 30 de ani pe 5 ianuarie
ADVERTISEMENT