Fotbal intern

Denis Alibec pleacă de la Astra Giurgiu! Unde va ajunge atacantul. “În iarnă!”

29.07.2018 | 10:07
Denis Alibec în felicită pe Llullaku pentru golul înscris în Poli Iaşi - Astra Giurgiu

Denis Alibec pleacă de la Astra Giurgiu în perioada de mercato din iarnă. Marius Şumudică, antrenorul formaţiei Al Shabab, a anunţat că există posibilitatea ca internaţionalul român în vârstă de 27 de ani să ajungă sub comanda lui şi este sigur că acesta va face mulţi bani în fotbal.

Marius Şumudică a dorit să-l transfere pe Denis Alibec la Al Shabab şi în această vară, dar oficialii echipei din Arabia Saudită nu au avut încredere că atacantul o să fie 100%, după ce n-a jucat două luni la vicecampioana României. Internaţionalul român a semnat cu Astra Giurgiu, echipă care va urma să-l vândă în iarnă.

Denis Alibec pleacă de la Astra Giurgiu în iarnă

”Denis e un jucător care m-a ajutat în carieră. Acum mi-am dorit să îl iau. Există posibilitatea să îl iau în iarnă. Depinde ce se va întâmpla, să nu fiu acasă la iarnă. E clar că îl doresc, mai ales că ar juca din nou cu Budescu. Nimeni nu știe de ce nu l-a luat Al Shabab.

În Arabia Saudită, vor să devină o super-ligă. Am avut șapte atacanți pe listă, erau trimiși de conducerea clubului. Eu tot am refuzat, nu neapărat că era vorba de Denis, dar nu erau peste el. Acest ministru care se ocupă de Ligă are o echipă în Egipt și l-a adus la echipă pe Arthur (n.r. – Arthur Caike, brazilian în vârstă de 26 de ani), care are o cotă de 2.5 milioane de euro. S-au plătit 3 milioane de euro pe el. E un jucător foarte, foarte bun. De aceea nu l-am mai luat pe Denis.

Dacă își vede de treabă,  atunci nu are cum să nu se vândă. El poate face bani mulți în fotbal. A bătut pasul pe loc în acest an. E clar că e o variantă, dar eu cred că va avea oferte și din Europa”, a spus Marius Şumudică la o emisiune de sport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri