Sport

Denis Alibec, primul care l-a luat în brațe pe Gheorghe Hagi după ce Farul a devenit campioană: „Gata, nu mai plec!”

Denis Alibec a izbucnit în plâns imediat după golul marcat de Louis Munteanu în confruntarea de titlu a Farului cu FCSB, scor 3-2 și l-a luat în brațe pe Gică Hagi.
21.05.2023 | 23:49
Denis Alibec primul care la luat in brate pe Gheorghe Hagi dupa ce Farul a devenit campioana Gata nu mai plec
Denis Alibec, primul care l-a luat în brațe pe Gheorghe Hagi după ce Farul a devenit campioană. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Atacantul „marinarilor” a fost extrem de emoționat, mai ales că el și-a lăsat echipa într-un moment greu, fiind eliminat în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, spunând că nu mai pleacă de la echipă.

Denis Alibec, primul care l-a luat în brațe pe Gheorghe Hagi după ce Farul a devenit campioană

Denis Alibec a fost primul jucător care l-a luat în brațe pe Gică Hagi după ce Farul a devenit campioană, izbucnind în lacrimi după golul marcat de Louis Munteanu în minutul 86.

ADVERTISEMENT

„Rău de tot, rău de tot (n.r. cum a trăit meciul)! Am zis că-i întoarcem, la 0-2. Am spus în vestiar că-i întoarcem. Am zis că suntem prea buni, prea tineri, prea talentați.

Ei au dat două goluri din noroc, meritam victoria. E cel mai frumos titlu. Pentru că e acasă și pentru domnul Hagi. Dacă aveam 10 ca Hagi în România, eram departe.

ADVERTISEMENT

Gata, rămân, nu mai plec! Sau să vedem dacă rămân, să vedem dacă nu cumva mă vândă în altă parte! Ce să mai zic, i-am omorât!”, a fost reacția lui Denis Alibec la finalul meciului.

Alibec a devenit ulterior și reporter 😂

În timpul interviului oferit de Ionuț Larie, jucătorii Farului au intrat peste căpitanul lor și au început să scandeze „Campionii, campionii!”. Brusc, Denis Alibec a devenit reporte și i-a luat un interviu lui Enes Sali, rezultatul fiind unul amuzant.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec: Sali, ce părere ai despre cum ai jucat în această seară?

Enes Sali: I-am spart!

Denis Alibec: Ce, mă?

Enes Sali: I-am spart!

Denis Alibec: Da? Care a fost cel mai bun jucător de pe teren?

Enes Sali: Eu!

Denis Alibec: Bravo, tată!

„Avem un lot unit, nici nu știu ce să mai zic, suntem bucuroși, nu fac nimic în mod special acum după titlu, voi dormi cu colegii și cam atât, dar ne bucurăm mult!”, a mai spus Denis Alibec.

Denis Alibec nu a evoluat împotriva FCSB-ului, fiind suspendat după eliminarea din meciul cu Universitatea Craiova. De partea cealaltă, Enes Sali a intrat pe teren în minutul 56 și și-a făcut simțită prezența.

ADVERTISEMENT