Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Denis Alibec, propus de Gică Hagi la Rapid! „Cu el în echipă, iei titlul!” Video exclusiv

Farul lui Gică Hagi se bate cu Rapidul la titlu în SuperLiga, dar patronul „marinarilor” nu a ezitat să i-l propună lui Adrian Mutu pe Denis Alibec
31.10.2022 | 15:33
Denis Alibec propus de Gica Hagi la Rapid Cu el in echipa iei titlul Video exclusiv
Adi Mutu a dezvăluit în emisiunea Fanatik SuperLiga că Gică Hagi i l-a propus pe Denis Alibec pentru un transfer la Rapid. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid și Farul sunt două dintre echipele care se bat cu șanse reale la titlul de campioană în actuala ediție a SuperLigii. De altfel, ele au oferit și cel mai spectaculos meci din această toamnă, în confruntarea directă din Giulești, scor 1-1, în ultima etapă a turului sezonului regular.

Adi Mutu, dezvăluire tare în emisiunea „Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici”: „Gică Hagi mi l-a propus pe Alibec!”

Farul este liderul actual în SuperLiga după desfășurarea a 16 etape din sezonul regular, iar un merit foarte mare în parcursul excelent al „marinarilor” îl are și atacantul Denis Alibec, renăscut sub „bagheta magică” a lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

La insistențele realizatorului Horia Ivanovici, Adi Mutu a recunoscut în exclusivitate în ediția de luni, 31 octombrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că vedeta Farului i-a fost propusă pentru un transfer în Giulești chiar de către Gică Hagi.

„Am vorbit despre Denis Alibec și nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut în momentul de față de vreo echipă din România”, a început Adi Mutu discuția despre Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Presat de Horia Ivanovici cu întrebarea „ce ți-a zis Hagi despre Alibec?”, Adi Mutu a dat într-un final răspunsul mult așteptat: „Mi-a spus că la echipa pe care o am, dacă-l iau și pe Alibec, am șanse mari la campionat!”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adi Mutu, despre transferul lui Denis Alibec: „Trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute Rapidul”

Tehnicianul Rapidului a continuat apoi și a argumentat de ce crede că mutarea are șanse mici de reușită: „Eu nu știu cât de subiectiv este Gică în cazul de față, pentru că este jucătorul lui și îl antrenează el. Eu, fiind obiectiv, vă spun așa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de față cuiva.

ADVERTISEMENT

Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul (n. r. – Gică Hagi e nașul de cununie al lui Adi Mutu) mai trebuie să vorbesc cu Victor Angelescu și cu domnul Șucu. Ar trebui să facem altceva: nu-i inviți tu pe Victor aici și pe domnul Șucu în partea cealaltă și încerci să le zici de lucrul ăsta?

Vorbeam și cu Nico, președintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculați, indiferent de ce entuziasm avem. Și să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reușim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim à la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcție a noului Rapid.

ADVERTISEMENT

Și trebuie făcute lucrurile cu cap. Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să și continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când  afost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute…

Denis Alibec a și declarat după meciul cu noi că «ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?», dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu”, a încheiat Adi Mutu seria dezvăluirilor exclusive despre Denis Alibec din emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT