Sport

Denis Alibec, răspuns amuzant când a fost pus să-l descrie pe Dan Petrescu. Ce și-ar dori să facă după retragere. Video

Denis Alibec a plecat în această iarnă de la CFR Cluj după un conflict cu Dan Petrescu și pus să-l descrie pe tehnician într-un singur cuvânt a refuzat să răspundă.
29.06.2022 | 16:59
Denis Alibec raspuns amuzant cand a fost pus sal descrie pe Dan Petrescu Ce siar dori sa faca dupa retragere Video
Denis Alibec a plecat în această iarnă de la CFR Cluj după un conflict cu Dan Petrescu și pus să-l descrie pe tehnician într-un singur cuvânt a refuzat să răspundă. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Atacantul a plecat de pe banca de rezerve fără să ceară permisiunea staff-ului tehnic la un meci cu Academica Clinceni și din acest motiv ”Bursucul” l-a exclus din lot.

Denis Alibec a refuzat să-i facă o descriere lui Dan Petrescu

Denis Alibec a fost adus la CFR Cluj de Marius Șumudică, sub formă de împrumut de la Kayserispor, dar după îndepărtarea acestuia și aducerea lui Dan Petrescu a început să joace foarte puțin, nefiind în grațiile noului antrenor.

ADVERTISEMENT

După tot scandalul creat și atmosfera încinsă dintre cei doi, CFR Cluj a decis să-l împrumute până la finalul sezonului în Grecia. Pus într-un interviu pentru FRF TV să descrie mai multe personaje din fotbal într-un singur cuvânt, Denis Alibec a refuzat cu zâmbetul pe buze să vorbească de Dan Petrescu.

”Sărim peste”, a spus atacantul când a auzit numele antrenorului campioanei din Liga 1, în timp ce pe Marius Șumudică l-a caracterizat scurt: ”Numărul 1”, iar la Gică Hagi a răspuns: ”Regele”.

ADVERTISEMENT

Celelalte descrieri oferite de Denis Alibec au sunat așa: ”Mario Balotelli: ‘Calitate’, Zlatan Ibrahimovic: ‘Leul’, Jose Mourinho: ‘Experiență’, Constantin Budescu: ‘Magicianul’ și Gabi Tamaș: ‘Lider’”.

Alibec visează să ajungă antrenor

Denis Alibec nu știe unde va juca din sezonul viitor, contractul său cu formația turcă Kayserispor urmând să expire în această vară. În schimb, atacantul și-ar dori ca după ce se va retrage să se apuce de antrenorat.

ADVERTISEMENT

”În Grecia a fost o experiență foarte bună pentru mine, sunt mulți jucători de calitate. Se joacă mult pe atac și cred că mi-a prins bine perioada asta. Nu știu ce va întâmpla în sezonul următor, mai întâi trebuie să-mi rezolv contractul cu cei de la Kayserispor și apoi voi vedea. Aș vrea să joc până 37-38 de ani, dar depinde cât mă țin picioarele.

Mi-ar plăcea ca următoarea meserie să fie de antrenor, dar încă nu m-am apucat de școală, probabil că o voi începe cât de curând. Mă pasionează, am lucrat cu mulți antrenori și cred că am învățat destule”, a declarat Alibec.

ADVERTISEMENT

De ce îi place Messi mai mult decât Ronaldo

”Îmi plac jocurile pe calculator, îmi plac mașinile și plimbările. Mi-a plăcut foarte mult în Grecia, aș vrea să merg în fiecare an acolo. Îmi place și în SUA, sper să ajungă și ca turist pentru că am fost doar cu fotbalul. Când îmi voi încheia cariera aș vrea să mă întorc în România și să mă stabilesc la Constanța sau la București.

În timpul liber mă uit la partidele din Champions League sau când mai este vreun meci important, în rest nu prea mă uit la fotbal. Cred că Ronaldo brazilianul mi-a influențat cel mai mult cariera pentru că mi-am dorit să fiu ca el. Din păcate, nu am reușit deocamdată, dar încerc.

Messi este jucătorul meu favorit, am fost dezamăgit că a plecat de la Barcelona, dar acolo a fost unele lucruri ciudate. Nu știu ce, pentru că nu mă pricep la management. E un jucător care poate să-ți câștige meciul singur, în timp ce Ronaldo are nevoie de echipă să-i dea mingi. Cred că în acest sezon Balonul de Aur îl merită Benzema, deoarece a cărat în spate Real Madrid”, a încheiat internaționalul român.

ADVERTISEMENT