Fotbal intern

Alibec a fost rebel de mic. “Să vezi fiţe! Mi-a zis că nu vrea să joace!”

Ştefan Petcu, fostul mare jucător al celor de la Farul Cosntanţa, a avut un cuvânt de spus în ceea ce priveşte cariera lui Denis Alibec, căpitanul formaţiei FCSB. Acesta a recunoscut că a...
23.09.2017 | 14:18
Alibec a fost rebel de mic Sa vezi fite Mia zis ca nu vrea sa joace

Ştefan Petcu, fostul mare jucător al celor de la Farul Cosntanţa, a avut un cuvânt de spus în ceea ce priveşte cariera lui Denis Alibec, căpitanul formaţiei FCSB. Acesta a recunoscut că a întâmpinat şi el probleme cu atacantul vicecampioanei României în momentul când evolua pentru Farul Constanţa.

Conform celor spuse de Ştefan Petcu, Denis Alibec şi Cosmin Matei, fostul jucător al lui FC Dinamo Bucureşti, au refuzat să evolueze într-un meci al lui Farul Costanţa, după ce au revenit de la echipa naţională de juniori. În ce ipostază l-a găsit Ştefan Petcu pe Denis Alibec şi ce i-a transmis atacantul lui FCSB.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Denis Alibec a fost “rebel” de mic: “A călcat pe bec!”

“A călcat o dată pe bec. Însă am luat-o ca o poveste, ca o glumă. Ajunsese la lotul naţional de juniori, împreună cu Cosmin Matei. Când s-au întors de acolo…să vezi fiţe pe amândoi! Aveam meci cu Metalul Constanţa. Am intrat în vestiar să le spun jucătorilor să se schimbe şi ce crezi? Alibec era cu o sticlă de Coca-Cola şi mi-a zis că n-are chef să joace…la fel şi Cosmin Matei.

Le-am spus să închidă gura şi să se schimbe. Le-am dat termen două minute. Am plecat din vestiar şi m-am întors după două minute. Ambii erau echipaţi de joc. Denis mi-a zis ceva de genul: “Domn profesor, vă rugăm să ne băgaţi în echipă!”. I-am introdus, iar la finalul jocului şi-au cerut iertare”, a spus Ştefan Petcu.

3.000.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt