Fotbal intern

Denis Alibec s-a accidentat în Astra – Gaz Metan 3-0! ”A făcut ruptură!”

24.09.2018 | 23:34
Denis Alibec sa accidentat in Astra  Gaz Metan 30 A facut ruptura

Atacantul Denis Alibec s-a accidentat în meciul Astra – Gaz Metan 3-0, ultimul din etapa a noua a Ligii 1 Betano. Fostul jucător de la FCSB a simțit dureri la coapsa stângă la acțiunea pe care a creat-o la golul trei al giurgiuvenilor.

În minutul 75, Denis Alibec a inițiat o fază de atac, i-a pasat lui Azdren Llullaku și a continuat să urmărească faza intrând în careu. Llullaku a ales să-i centreze lui Neluț Roșu, care a înscris golul trei, dar Alibec s-a trântit la pământ ținîndu-se de coapsa stângă. După ce aprimit îngrijri mediacel pe gazon, el a fost schimbat cu Jacques Zoua.

Denis Alibec la pamant după ce s-a accidentat la coapsă în meciul Astra - Gaz Metan 3-0
Denis Alibec la pamant după ce s-a accidentat la coapsă în meciul Astra – Gaz Metan 3-0

Denis Alibec s-a accidentat în Astra – Gaz Metan 3-0: ”Ne e grav, dar e ruptură”

”Pe Alibec l-a stimulat, i-am spus tot timpul ce face bine și ce face rău. E clar că a suferit ruptură și e păcat că era foarte bine pregătit. Nu e grav, dar e clar ruptură că a simțit o înțepătură la coapsă”, a declarat antrenorul Gheorghe Mulțescu despre accidentarea lui Denis Alibec din meciul Astra – Gaz Metan 3-0.

În ultimul meci al etapei a noua a Ligii 1 Betano, Astra Giurgiu a învins Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-0 și a urcat pe locul doi în clasament, la un punct în urma liderului FCSB. Golurile giurgiuvenilor au fost marcate de Bahamboula 40 şi Neluț Roşu 63 și 75. În minutul 55, de la oaspeţi a fost eliminat Luis Aurelio, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

FCSB a renunțat în această vară la Denis Alibec, iar jucătorul s-a întors la Astra Giurgiu, alături de care a câștigat un titlu de campion, deși a fost dorit cu insistență de antrenorul Marius Șumudică la formația Al Shabab din Arabia Saudită.

Tags: