Dică ştie înlocuitorul lui Gnohere. Surpriză: nimic despre Alibec!

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 14:45
Dică ştie înlocuitorul lui Gnohere. Surpriză: nimic despre Alibec!

După ce Gigi Becali afirmase că Harlem Gnohere ar putea pleca în această iarnă de la FCSB, pe numele lui venind o oferă din China, antrenorul celor de la FCSB afirmă că nu e deloc îngrijorat din acest motiv. Dică a afirmat că Florin Tănase poate fi înlocuitorul perfect pentru francez. 

“Dacă va pleca Gnohere, vom avea cu cine să-l înlocuim. Florin Tănase a jucat acolo, dă satisfacţie şi el e soluţia de a-l înlocui”, a fost declaraţia lui Dică. Surprinzător, acesta nu vorbit nimic despre Denis Alibec, asta deşi Gnohere oricum era suspendat pentru primele etape! 

Denis Alibec, prea gras pentru Liga 1?

Problemele lui Dică cu Denis Alibec nu sunt noi şi sunt de notorietate. Deşi afirmase în repetate rânduri că acum e alt om şi că s-a pregătit excelent în acest stagiu, informaţiile FANATIK.RO spun că acesta are un surprlus de kilograme (a venit cu 95 primul cantonament!) şi că Dică i-a spus că nu îl va titulariza până când nu “împlineşte” 90 de kilograme. 

Alibec şi Dică au avut probleme în stagiunea de toamnă: atacantul a fost surprins de camere aruncând o înjurătură la adresa lui Dică la un meci în Europa League, iar la Voluntari aproape că a rupt o uşă când a fost înlocuit. 

 

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.