Dică ştie înlocuitorul lui Gnohere. Surpriză: nimic despre Alibec!

Nicolae Dica, Denis Alibec, FCSB, Harlem Gnohere

Nicolae Dică sugerează că Denis Alibec nu îl va înlocui pe Harlem Gnohere dacă francezul va pleca de la FCSB!

După ce Gigi Becali afirmase că Harlem Gnohere ar putea pleca în această iarnă de la FCSB, pe numele lui venind o oferă din China, antrenorul celor de la FCSB afirmă că nu e deloc îngrijorat din acest motiv. Dică a afirmat că Florin Tănase poate fi înlocuitorul perfect pentru francez. 

"Dacă va pleca Gnohere, vom avea cu cine să-l înlocuim. Florin Tănase a jucat acolo, dă satisfacţie şi el e soluţia de a-l înlocui", a fost declaraţia lui Dică. Surprinzător, acesta nu vorbit nimic despre Denis Alibec, asta deşi Gnohere oricum era suspendat pentru primele etape! 

Denis Alibec, prea gras pentru Liga 1?

Problemele lui Dică cu Denis Alibec nu sunt noi şi sunt de notorietate. Deşi afirmase în repetate rânduri că acum e alt om şi că s-a pregătit excelent în acest stagiu, informaţiile FANATIK.RO spun că acesta are un surprlus de kilograme (a venit cu 95 primul cantonament!) şi că Dică i-a spus că nu îl va titulariza până când nu "împlineşte" 90 de kilograme. 

Alibec şi Dică au avut probleme în stagiunea de toamnă: atacantul a fost surprins de camere aruncând o înjurătură la adresa lui Dică la un meci în Europa League, iar la Voluntari aproape că a rupt o uşă când a fost înlocuit.