Fotbal intern

Denis Alibec, scandal din cauza maşinii! Ce a făcut atacantul

14.07.2018 | 11:27
Denis Alibec scandal din cauza masinii Ce a facut atacantul

Denis Alibec, scandal din cauza maşinii! Jucătorul exclus din lot de FCSB calcă pe bec şi în afara terenului. Atacantul pe care Nicolae Dică nu-l mai vrea la echipă a mers să-şi facă un control la o clinică.

Acesta s-a deplasat cu bolidul în valoare de 170.000 de euro, şi-a parcat maşina în apropierea clinicii, iar când a vrut să intre a fost abordat de un agent de pază, care l-a somat să-şi mute McLaren-ul într-un alt loc, după ce atacantul parcase neregulamentar, scrie Spynews.

Denis Alibec, scandal din cauza maşinii!

Atacantul şi-a păstrat stilul din teren, şi a gesticulat nervos în faţa agentului, după care i-a întors spatele şi şi-a văzut de drum, fără să asculte de indicaţiile acestuia.

Denis Alibec, scandal din cauza maşinii! S-a certat cu un paznic, după ce a parcat neregulamentar
Denis Alibec, scandal din cauza maşinii! Atacantul se ceartă cu un paznic. Sursa foto: Spynews

La un pas de transfer

Marius Şumudică a adus doi jucători de la FCSB şi îl vrea şi pe Denis Alibec la Al Shabab. Gigi Becali nu vrea oricum să mai audă de acesta: “Am vorbit acum, în 2-3 zile se rezolvă şi Alibec. Dacă nu se face, aia e. Nu o să mai joace la noi, doar nu distrug iar echipa. Avem super echipă, toţi trag, nimeni nu spune nimic. Acum ce să fac, să distrug tot pentru un jucător?”, a spus Gigi Becali pentru o emisiune de sport.

Citeşte şi:

  • Dezvăluiri din vestiarul FCSB: Alibec, „lucrat” de colegi?
  • Mihai Roman se teme să nu ajungă ca Denis Alibec. “Şi el a păţit la fel!”
Tags: