Fotbal intern

Denis Alibec şochează: “Am jucat la FCSB cu semipareză. Risc să fac infarct”

25.09.2018 | 20:52
Denis Alibec socheaza Am jucat la FCSB cu semipareza Risc sa fac infarct
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a oferit un interviu şocant. El acuză faptul că a fost trimis pe teren şi cu semipareză, dar acest lucru nu i-a impresionat pe unii dintre criticii săi. Alibec a mai spus că toată situaţia sa la FCSB s-a schimbat odată cu plecarea antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

„Colegii m-au primit foarte bine şi patronul m-a primit bine şi Meme, dar odată cu plecarea lui Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf) s-a schimbat totul. Vedeam doar cu un ochi. Și totuși am jucat! Făcusem semiparezăApoi mi-am auzit vorbe că nu am vrut să joc, că am păcălit fotbalul la Steaua. Mi s-a părut deplasat. Da, și domnul Becali știa de problemă pentru că i-am spus. Din ce mi-a spus doctorul, dacă mai fac o semipareză, risc să fac infarct. Sper însă să nu fie cazul”, a mărturisit Alibec, într-un interviu pentru gsp.ro

ADVERTISEMENT

Denis Alibec şochează cu privire la starea sa de sănătate

Nu e prima oară când Denis Alibec se plânge de faptul că a fost forţat la FCSB. După partida în care a marcat primul său gol de la revenirea la Astra, 2-1 pe terenul lui Dinamo, atacantul român a avut un mesaj special pentru conducerea celor de la FCSB: “Am avut eu o mare parte din vină, nu m-am recuperat complet și am vrut să intru pentru echipă. Înainte de meciurile pentru grupele Ligii Campionilor am forțat și ca mulțumire cei de acolo m-au dat la o parte. Aveam accidentarea dinainte de dubla cu Sporting, dar asta e”, a spus atunci Alibec.

Denis Alibec şi-a regăsit forma pe malul Dunării, dar l-au regăsit şi accidentările. Din păcate pentru talentatul atacant român, acesta a suferit o ruptură musculară în timpul meciului cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de Astra Giurgiu cu 3-0. A fost o partidă în care Alibec nu a marcat, dar a reuşit să construiască ultimele două goluri ale astralilor. De altfel, accidentarea a venit la golul al treilea, marcat de Neluţ Roşu.

ADVERTISEMENT