Sport

Denis Alibec și-a aflat suspendarea după eliminarea din Universitatea Craiova – Farul. Atacantul a intrat oficial în vacanță

Comisia de Disciplină a FRF a anunțat suspendarea pe care a primit-o Denis Alibec după ce a fost eliminat direct în partida Universitatea Craiova - Farul.
17.05.2023 | 17:05
Denis Alibec sia aflat suspendarea dupa eliminarea din Universitatea Craiova  Farul Atacantul a intrat oficial in vacanta
Comisia de Disciplină a anunțat suspendarea pe care a primit-o Denis Alibec după ce a fost eliminat direct în partida Universitatea Craiova - Farul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Arbitrul Andrei Chivulete i-a acordat direct cartonașul roșu atacantului ”marinarilor” pentru o lovitură în figură aplicată lui Ștefan Vlădoiu, într-un meci în care a ratat un penalty și a oferit un assist.

Ce suspendare a primit Denis Alibec după eliminarea din meciul Universitatea Craiova – Farul

După gestul necugetat care i-a adus eliminarea în întâlnirea Universitatea Craiova – Farul 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, Denis Alibec a fost suspendat pentru două jocuri, informația fiind oferită în premieră de Digisport. În urma acestei decizii, sezonul este încheiat pentru atacantul Farului, care a intrat oficial în vacanță.

ADVERTISEMENT

”Eliminare Alibec Denis (oaspeți) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al LPF.

Suspendarea atacantului în vârstă de 32 de ani este o pierdere uriașă pentru Gică Hagi în acest final de sezon în care se bate la titlu cu FCSB. Alibec va lipsi în ultimele două etape, în care Farul joacă pe teren propriu cu echipa lui Gigi Becali și în deplasare cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Deși eliminrea a fost una corectă, Dumitru Dragomir a fost extrem de nemulțumit de această decizie și l-a acuzat pe centralul Andrei Chivulete la ”Profețiile lui Mitică”a stricat acest final de campionat.

Alibec a primit amenințări după eliminarea de la Craiova

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a vorbit cu ochii în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre cât de afectat este fiul ei de această situaţie, spunând că atacantul a primit mesaje de ameninţare că a luat bani de la Gigi Becali să ofere titlul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a negat ferm acuzațiile aduse lui Denis Alibec, potrivit cărora, atacantul ar fi vrut intenționat să rateze derby-ul Farului cu FCSB. Omul de afaceri a mai spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că dacă jucătorul ar fi făcut un astfel de gest la echipa sa l-ar fi dat afară imediat.

Gică Hagi consideră că Farul se va descurca și fără Denis Alibec, amintind de victoria obținută împotriva CFR-ului, când atacantul a fost indisponibil. În plus, ”Regele” este de părere că atacantul său a primit mult prea ușor cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ciprian Marica nu și-a ascuns dezamăgirea față de cartonașul roșu primit de Alibec, dar pe de altă parte a înțeles gestul jucătorului.

ADVERTISEMENT