Fotbal intern

Îi ia Şumudică pe Alibec şi Grozav? Başkanul lui a spus tot

Denis Alibec şi Gheorghe Grozav îşi caută echipe în această iarnă. Ce spune preşedintele lui Kayaserispor, echipa lui Marius Şumudică.
Autor: Gabriel Esanu | 02.01.2018 | 18:15
Îi ia Şumudică pe Alibec şi Grozav? Başkanul lui a spus tot

Marius Şumudică nu va mai primi jucători români la Kayserispor. Erol Bedir, preşedintele echipei, a vorbit despre Denis Alibec şi Gicu Grozav, fotbalişti români care sunt vedete pe piaţa de transferuri în această iarnă.

“Cei doi jucători români nu sunt pe lista nostră de transferuri. Nu corespund pe posturilor care ne interesează. Nu vom transfera mult, doar unul sau doi jucători în zonele de teren care ne interesează”, a explicat Bedir pentru TRT.

Denis Alibec a avut evoluţii mult sub aşteptări în prima parte a sezonului, chinuit şi de foarte multe accidentări, dar şi gesturi de indisciplină. FCSB ar fi gata să renunţe la el în cazul unei oferte care să treacă peste banii investiţi pentru aducerea lui de la Astra, două milioane de euro.

Gheorghe Grozav are şanse minime să continue la Karabuk şi din primăvară. Echipa sa este pe ultimul loc în Turcia şi are mari probleme financiare. Internaţionalul român nu a fost plătit în ultimele cinci luni.

Kayserispor a avut un tur de campionat mult peste aşteptări, iar echipa lui Marius Şumudică este pe locul cinci în Superliga din Turcia, cu 30 de puncte după primele 17 etape.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!