Fotbal intern

Denis Alibec şi Ianis Hagi la Slavia Praga? Ar fi colegi cu Alex Băluţă

14.07.2018 | 21:01
Denis Alibec si Ianis Hagi la Slavia Praga Ar fi colegi cu Alex Baluta

Alex Băluţă pare să fi pavat drumul românilor la Slavia Praga. După ce l-au luat pe fotbalistul Craiovei, Slavia Praga ar fi interesată de transferurile lui Denis Alibec de la FCSB şi Ianis Hagi de la Viitorul.

Denis Alibec este cu un picior şi jumătate plecat de la FCSB. El nici nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Olanda şi ar fi foarte aproape să semneze cu formaţia aflată sub comanda fostului său antrenor, Marius Şumudică. Alibec ar urma să plece de la roş-albaştri pentru 1,7 milioane de euro. Dar cum transferul întârzie să se facă, pe fir ar fi intrat şi cei de la Slavia Praga. În ciuda formei extrem de slabe arătate în ultimul sezon, Alibec rămâne în memoria cehilor după golurile înscrise împotriva lui Viktoria Plzen, atât în tricoul lui FCSB, cât şi în cel al Astrei.

Ianis Hagi la Slavia Praga, alături de Denis Alibec şi Băluţă?

Pe lângă Denis Alibec, sport.ro a anunţat că Slavia Praga ar mai fi interesată şi de Ianis Hagi. Căpitanul celor de la Viitorul şi-a relansat cariera în returul stagiunii precedente, după ce a fost răscumpărat de la Fiorentina pentru 2 milioane de euro, plus procentaje dintr-un viitor transfer. În 14 meciuri jucate în sezonul precedent la fosta campioană a României, Ianis a înscris 6 goluri şi a adunat 4 pase decisive.

2.65 milioane euro a plătit Slavia Praga pentru Alex Băluţă

1,5 milioane euro este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.de

1 milion de euro este cotat  Denis Alibec pe transfermarkt.de