Sport

Denis Alibec, dialog savuros cu Iasmin Latovlevici: „Alte haine n-ai avut, câine?”. Foto

Denis Alibec a fost luat la mișto pe Instagram de către fostul său coleg de la CFR Cluj, Iasmin Latovlevici pentru ținuta cu care s-a afișat de Sărbători la un club din Constanța.
29.12.2021 | 17:46
Denis Alibec dialog savuros cu Iasmin Latovlevici Alte haine nai avut caine Foto
Denis Alibec și Iasmin Latovlevici au fost colegi pentru scurtă vreme în acest sezon la CFR Cluj. Sursă foto: Instagram Denis Alibec
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a mai primit o șansă de la Dan Petrescu în finalul acestui an, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, însă jucătorul nu a confirmat și este pe lista neagră la CFR Cluj.

Alibec și Iasmin Latovlevici au fost colegi la CFR Cluj, iar cei doi se află într-o relație foarte bună și își permit tot felul de glume între ei. Avem o mostră la ultima postare a atacantului pe pagina sa oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Iasmin Latovlevici îl ia peste picior pe Denis Alibec pe Instagram

Denis Alibec este cunoscut pentru stilul său extravagant de a se îmbrăca și care îl scoate în evidență, iar Iasmin Latovlevici l-a taxat pe fostul său coleg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denis Alibec (@alibecdenis)

Alibec a ales să își petreacă vacanța de iarnă acasă la Constanța și a ieșit în oraș la celebrul club care mai funcționează și în Mamaia și în București, Fratelli, de unde le-a urat „Sărbători Fericite” fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Jucătorul împrumutat de Kayserispor la campioana României pe un salariu regesc și-a făcut apariția într-un sacou bej în carouri și cu pantofi sport în picioare, iar Iasmin Latovlevici i-a analizat lui Alibec la sânge ținuta.

„Alte haine n-ai avut, câine?”, l-a tachinat, în glumă, actualul veteran al lui FC Argeș, însă Denis Alibec nu a rămas dator: „Am vrut să-mi iau papucii ăia de îi aveai tu”.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga de 35 de ani al piteștenilor i-a dat din nou replica lui Alibec și l-a ironizat subtil: „Nu sunt stilul tău”.

Denis Alibec, șanse minime să mai continue la CFR Cluj

Cap de lista plecărilor de la CFR Cluj este chiar Denis Alibec. Împrumutat de Kayserispor până în vară la CFR Cluj, ardelenii nu vor să îl mai păstreze din cauza evoluțiilor sale, dar mai ales prin prisma salariului pe care îl are.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, CFR Cluj ar trebui să îi achite lui Denis Alibec pentru cele 11 luni de contract nu mai puțin de 370.000 de euro.

Atacantul în vârstă de 30 de ani câștigă 700.000 de euro pe an, iar diferența este plătită de clubul său mamă, Kayserispor. Mai exact 330.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: