ADVERTISEMENT
Fotbal international

Denis Alibec și Nicușor Stanciu se gândesc deja la Reykjavik: “Nu am nicio emoție că vom trece de Islanda!”

Autor: Bogdan Ciutacu | 08.09.2020 | 01:05
Denis Alibec și Nicușor Stanciu se gândesc deja la Reykjavik:
Denis Alibec și Nicușor Stanciu se gândesc deja la Reykjavik: "Nu am nicio emoție că vom trece de Islanda!" (sursă foto: hepta.ro)

Mirel Rădoi a reușit prima victorie pe banca naționalei României, după 3-2 în Austria și cu nu mai puțin de 5 schimbări în echipa de start față de meciul cu Irlanda de Nord.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a reușit să înscrie primul gol al partidei și a închis gura celor care îl contestă: ,,Suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm. Se vede că avem entuziasm. Așa am jucat și cu Irlanda de Nord, dar am avut puțin ghinion. Important e să jucăm așa în continuare, să nu ne credem inferiori altor echipe, cum am făcut-o până acum, și cu siguranță vor veni și rezultatele”. 

Este important pentru mine ca un antrenor să-mi dea încredere, iar în acel moment dau totul pe teren. De când am ajuns la Mogoșoaia, am lucrat la partea tehnică, să mergem peste ei, să jucăm fotbal. Dacă vom evolua așa, n-am nicio emoție că nu vom trece de Islanda”, a declarat Alibec la ProTV.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a stins conflictul cu Ciprian Marica

După meci, Alibec a vorbit și despre declarația sa de la finalul meciului cu Irlanda de Nord referitoare la Ciprian Marica: ,,N-am nimic cu Ciprian Marica, doar mi s-a părut că nu a zis adevărul atunci. Nu am fost deloc previzibili cu Irlanda de Nord și de-asta am reacționat așa, eram și nervos”.

Nicușor Stanciu s-a descătușat la interviul de la finalul meciului, după ce a tricolorii au făcut același lucru și pe teren: „A fost o descătușare a noastră, după eșecul cu Irlanda, fiindcă așa vreau să numesc acel egal. E doar începutul lui Mister la națională, sper să nu mă hazardez, dar mai avem mult de muncă pentru a fi unde dorim. Sincer, mă așteptam să câștigăm primul meci cu Irlanda, dar nu s-a întâmplat și a fost o mare dezamăgire pentru noi. Am jucat la victorie, asta am pregătit, nu am venit să ne apărăm în Austria. S-a văzut fiindcă am marcat în minutul 3”. 

ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu: ,,E o bucurie si o descatusare a noastra dupa esecul cu Irlanda de Nord”

,Pe urmă, e logic că și adversarul are calitate, mulți jucători care joacă în Bundesliga, dar una peste alta, cred că am reacționat bine la tot ce s-a întâmplat și mă bucur că suntem pe primul loc în grupe.

L-am felicitat și pe Denis și pe alți colegi despre care se spunea că nu dau totul la echipa națională. Azi am fost o echipă. Capital e meciul din Islanda, pentru că avem mare nevoie să ajungem la EURO.

ADVERTISEMENT

Șanse sunt. E normal. Sunt sigur că vom aborda la fel meciul cu Islanda, vom încerca să avem posesia și să atacăm cât mai mult, dar si Islanda e o echipă bună și sigur vor încerca să controleze jocul. Fotbalul s-a schimbat, nu mai există echipe mici. Cu aceeași atitudine, ne va fi mult mai ușor și îmi doresc să ne calificăm”.

Sunt sigur că vom fi și mai puternici. Astăzi nu câștigam în Austria, dacă nu alergam toți și nu ne sacrificam pentru echipă. Fotbalul în ziua de azi nu înseamnă doar talent, ci e și multă muncă. Ai nevoie să faci mult mai mult decât faci la echipa de club ca să câștigi meciul”, a declarat Nicolae Stanciu pentru PRO TV.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 16,50 este cota pentru ”0-5 scor corect” la meciul Malta U21 – România U21. Vezi aici toate cotele

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!