Fotbal intern

Denis Alibec strânge bani jucând Counter Strike! Atacantul Astrei se alătură luptei împotriva coronavirusului

25.03.2020 | 21:32
Denis Alibec strange bani jucand Counter Strike Atacantul Astrei se alatura luptei impotriva coronavirusului
ADVERTISEMENT

Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu, se alăture luptei împotriva coronavirusului și a decis să strângă bani prin intermediul jocurilor video alături de alți youtuberi.

Denis Alibec strânge bani jucând Counter Strike

Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu, strânge bani pentru lupta împotriva coronavirusului jucând Counter Strike alături de alți youtuberi, iar in timpul transmisiunilor live vor strange bani pe care ii vor dona catre Fundatia pentru SMURD.

ADVERTISEMENT

Între timp, Denis Alibec și-a păstrat renumele de „bad boy” și a surprins pe toată lumea după ultima postare pe rețelele de socializare. Atacantul Astrei Giurgiu a condus cu 143 km/h pe autostradă, încălcând mai multe reguli de circulație.

  • 29 de ani a împlinit Denis Alibec pe 5 ianuarie

Alibec decide cine bate penalty-urile la Astra

Un alt moment în care Denis Alibec și-a confirmat renumele de „bad boy”, a fost la meciul dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, când atacantul a mărturisit că el l-a desemnat pe Gabi Tamaș să execute penalty-ul, nu antrenorul.

ADVERTISEMENT

„Ne bucurăm că am învins, am jucat pentru Gabi, pentru că a avut problema aceea. Ne bucurăm că a înscris, pentru că s-a văzut că suntem o familie.

Eu am decis să bată Gabi Tamaș, eu decid cine bate și cine nu!”, au fost replicile lui Denis Alibec la sfârșitul partidei.

ADVERTISEMENT

Totuși, în ciuda contorverselor care s-au iscat în jurul lui, Denis Alibec împreună cu Constantin Budescu sunt cei mai buni jucători ai Astrei Giurgiu, dar și din Casa Pariurilor Liga 1.

În actualul sezon, Denis Alibec are 11 goluri și 10 pase decisive în 22 de partide disputate în toate competițiile de giurgiuveni și este unul din liderii formației pregătite de Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 10 prezențe și un gol are Denis Alibec în tricoul naționalei României
ADVERTISEMENT