Sport

Denis Alibec, suspendat cu Universitatea Craiova după ce a luat galben pentru simulare cu FCSB. A fost la un pas de eliminare, apoi a marcat fabulos

Gheorghe Hagi (57 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, a efectuat două schimbări la pauză în meciul contra FCSB. Denis Alibec va lipsi cu Universitatea Craiova
29.01.2023 | 20:46
Denis Alibec suspendat cu Universitatea Craiova dupa ce a luat galben pentru simulare cu FCSB A fost la un pas de eliminare apoi a marcat fabulos
Denis Alibec, gol fabulos în FCSB - Farul. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța traversează o perioadă foarte slabă, iar Gheorghe Hagi caută cu disperare soluții pentru a-și scoate echipa din criză. La fel s-a întâmplat și cu FCSB, pe Arena Națională.

Gică Hagi, 2 schimbări după pauză în FCSB – Farul Constanța

În ciuda faptului că Farul a avut câteva ocazii foarte bune de a deschide scorul pe parcursul primei reprize, Gheorghe Hagi a gesticulat în permanență nervos pe marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul “marinarilor” a decis că trebuie să ia măsuri cât mai repede și nu a mai așteptat pauza. Kiki a fost primul care a părăsit terenul, iar în locul lui a intrat Borza, în minutul 27.

Doar 9 minute mai târziu, Hagi a simțit că trebuie să mute din nou. Sârbu i-a luat locul lui Baravykas. În schimb, Denis Alibec a rămas pe teren chiar dacă a fost în mare pericol să fie eliminat.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, gol de generic în FCSB – Farul. În prima repriză fusese avertizat pentru simulare și va rata partida cu Universitatea Craiova

Denis Alibec a marcat un gol fabulos, direct din lovitură liberă. A șutat puternic, direct în vinclu, de la peste 20 de metri. Faul egala la 1 după reușita sa din minutul 56.

În prima parte, Denis Alibec a fost un car de nervi. Totul a pornit în minutul 22, când a cerut o lovitură de pedeapsă. A fost tras de tricou, dar a cedat destul de ușor.

ADVERTISEMENT

Horațiu Feșnic a dictat simulare și i-a acordat cartonaș galben. Astfel, Alibec este suspendat pentru partida din etapa următoare de SuperLiga, cu Universitatea Craiova.

Alibec, în pericol să fie eliminat în finalul primei reprize în FCSB – Farul. Hagi a riscat și l-a păstrat în teren

Denis Alibec a fost în continuare nervos, iar în finalul primei reprize a fost la un pas de eliminare. A avut o intrare riscantă la Olaru, mai ales în condiția în care avea și galben.

ADVERTISEMENT

Deși a atins și mingea, Alibec a fost sancționat cu fault. Decizia l-a înfuriat pe atacantul lui Hagi, care a protestat vehement. Feșnic a ignorat și nu i-a acordat al doilea galben.

Gheorghe Hagi a decis să riște cu Alibec și a ales să îl păstreze pe teren în ciuda faptului că era nervos și risca eliminarea. S-a dovedit o decizie inspirată.

 

ADVERTISEMENT