Gigi a făcut echipa pentru Lazio: "Alibec e titular!"

Denis Alibec, Gigi Becali, Mihai Stoica, Europa League, FCSB-Lazio

Gata, Gigi Becali a făcut echipa pentru meciul de Europa League FCSB - Lazio. Toate speranţele în Denis Alibec! Şi Mihai Stoica e de acord!

Denis Alibec va fi titular la meciul cu Lazio. A spus-o răspicat Gigi Becali, iar Mihai Stoica a afirmat acelaşi lucru, dar ceva mai voalat. Patronul celor de la FCSB se bazează pe faptul că Alibec este "hoţ" şi că joacă doar în astfel de meciuri importante. Becali a mai făcut o sugestie cu titlul de "ordonanţă de urgenţă" pentru Dică: Teixeira la mijloc! 

"Alibec va fi atacantul cu Lazio. El e hoţ, în meciui d-astea îşi arată valoarea, are realizări. Alibec o să joace şi în derby-ul cu Dinamo. Teixeira e mult mai bun şi decât Man şi decât Coman. E adevărat că mă mai bag la echipă în meciurile importante. Am zis că nu ordon şi nu a jucat Dică cu Teixeira. Trebuie să pasăm! Cu cine să pasăm, cu Filip?!", a spus Becali la Pro-X. 

Denis Alibec e cel în care îşi pune speranţele Mihai Stoica!

Şi directorul sportiv Mihai Stoica a vorbit despre faptul că Alibec se mobilizează formidabil la meciurile mari. Stoica a dat exemple partidele din premilimariile Ligii Campionilor, atunci când atacantul a fost omul principal al echipei. Ba, mai mult, Meme spune că Alibec omul de care poate depinde calificarea FCSB! 

 "Să nu uităm că Alibec a făcut meciuri de referinţă în sezonul acesta: la Plzen şi ambele meciuri cu Sporting Lisabona. Alibec i-a disperat pe cei de la Sporting. Dacă Denis va fi la nivelul acela, atunci avem şanse", a spus Mihai Stoica la o televiziune de sport.