Alibec, ofertă din Anglia: "Au sunat în timpul meciului de la Lisabona"

Marius Şumudică, sporting-fcsb, denis alibec transfer

UPDATE / Gigi Becali a vorbit despre un posibil transfer al lui Denis Alibec în Premier League. Latifundiarul din Pipera a precizat că jucătorul va avea un alt preţ, totul în funcţie de o posibilă calificare în grupele Ligii Campionilor.

"La ora asta nu vorbesc despre niciun transfer, nu se pune problema să plece, nu am nevoie de bani. Alibec are o sumă de transfer dacă rămânem în Europa League şi alta dacă ajungem în Liga Campionilor. Dacă ajungem în grupele Ligii face 20 de milioane de euro, altfel face 10 milioane", a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

FCSB se pregăteşte de returul cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor. Jucătorii stelişti au fost urmăriţi la meciul tur din capitala Portugaliei de mai mulţi trimişi ai cluburilor europene. Marius Şumudică a dezvăluit că formaţia patronată de Gigi Becali ar putea să primească o ofertă de la un club din Premier League pentru Denis Alibec.

Actualul antrenor al celor de la Kayserispor a dezvăluit că ar exista o ofertă de peste 7,5 milioane de euro pentru Denis Alibec. Marius Şumudică susţine că este vorba de o formaţie din Anglia şi că cel interesat de atacantul stelist este antrenorul sau directorul sportiv al formaţiei din Premier League.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Vă spun în premieră o poveste legată de Alibec. În timpul meciului Sporting-FCSB, doi impresari aflaţi în tribune se uitau la joc. Unul e prietenul meu, Cătălin Liţă, celălalt un colaborator de-ai lui, un portughez. Cel de-al doilea este sunat din Anglia de un antrenor, director sportiv sau nu ştiu exact ce, şi întreabă cum să facă să-l ia cât mai repede pe Alibec. Se uita şi el la televizor la meci şi a fost încântat de jocul lui Denis. Dacă am înţeles bine, era vorba de 7 milioane de lire sterline. Şi noi nu avem loc pentru el la echipa naţională", a declarat Marius Şumudică pentru o televiziune de sport.

Denis Alibec a ajuns la FCSB în această iarnă, în schimbul său Astra Giurgiu primind aproape 2 milioane de euro. În această vară, Gigi Becali a susţinut că există o ofertă de 10 milioane de euro pe numele atacantului stelist - VEZI DETALII AICI. Singurul antrenor portughez din Premier League este Marco Silva, acesta pregătindu-i pe cei de la Watford. 

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004