Fotbal international

Denis Alibec, transferat de Marius Şumudică de la Astra! Anunţul de ultimă oră al turcilor

11.06.2019 | 20:34
Denis Alibec transferat de Marius Sumudica de la Astra Anuntul de ultima ora al turcilor

Denis Alibec, transferat de Marius Şumudică de la Astra la nou promovata în Superliga din Turcia, Gaziantepspor. Antrenorul român a decis să accepte oferta echipei care a reuşit să revină anul acesta în prima divizie după ce a câştigat barajul de promovare. Marius Şumudică a lăsat o bună impresie turcilor în sezonul 2017-2018, când s-a aflat pe banca celor de la Kayserispor şi a fost aproape de a califica echipa în cupele europene, după ce cu un sezon în urmă, cu un alt tehnician pe bancă, abia se salvase în ultima etapă.

Denis Alibec, transferat de Marius Şumudică la noua sa echipă. Gaziantepspor

Parcursul bun din acel sezon cu Kayserispor a fost suficient pentru Gaziantepspor, care are unul dintre cei mai bogaţi oameni ca patron, să decidă asupra faptului că echipa trebuie încredinţată pe mâinile lui Marius Şumudică. I s-au promis suficienţi bani buget pentru transferuri, pentru ca să nu mai existe pericolul de retrogradare. La Gaziantepspor a mai activat în trecut un alt antrenor român foarte apreciat în Turcia, Gigi Mulţescu.

Marius Şumudică are şi el câţiva fotbalişti cu care îi place mult să lucreze. Aşa s-a ajuns ca la Kayserispor să ajungă portarul Silviu Lung Junior şi Cristi Săpunaru, iar la Al Shabab, în următorul an, petrecut în campionatul Arabiei Saudite, Costică Budescu şi Valerică Găman. Acum a venit momentul şi pentru Denis Alibec, la care Şumi ţine foarte mult şi în care antrenorul crede cu tărie că poate ajunge un atacant de top. “Gaziantep a ajuns la un acord cu Marius Şumudică, iar antrenorul român va veni însoţit de Denis Alibec. Atacantul român a jucat în ultimul sezon la Astra, pentru care a marcat 4 goluri şi a dat 6 pase decisive, în 19 meciuri“, anunţă yeniakit.com.tr.

Denis Alibec merge să lucreze cu Marius Şumudică

Şumudică a transferat pe unde a fost câte doi jucători de la Astra

Marius Şumudică s-a înţeles luni, la nici 24 de ore mai târziu turcii au anunţat şi despre Denis Alibec, atacantul Astrei Giurgiu, că a semnat cu nou promovata în Superliga turcă. Peste tot unde a fost Şumudică şi-a adus foştii elevi de la Astra, echipă de unde are cea mai frumoasă amintire din carieră, câştigând campionatul.

Denis Alibec s-a transferat în Turcia, la nou promovata Gaziantepspor

Tocmai de aceea, este foarte probabil ca Şumudică să nu se oprească doar la Denis Alibec pentru a întări noua sa echipă şi să încerce să îl transfere de la FCSB şi pe fundaşul brzilian Junior Morais, un alt jucător care a lucrat bine cu antrenorul român.