Fotbal intern

Denis Alibec, transformare totală! Selecţionerul Contra e încântat: “L-am şi felicitat!”

22.01.2019 | 11:21
Denis Alibec transformare totala Selectionerul Contra e incantat Lam si felicitat

Denis Alibec e complet schimbat, susţine Cosmin Contra. Selecţionerul României a vorbit despre felul în care se comportă acum atacantul celor de la Astra Giurgiu, explicând că acesta ar putea redeveni în scurt timp o soluţie pentru echipa naţională dacă va continua pe aceeaşi linie.

Contra este alături de echipele româneşti în stagiul acestora din Antalya şi l-a urmărit îndeaproape pe Alibec, iar acum afirmă că este o transformare totală în felul în care se comportă atacantul faţă de ceea ce se întâmpla anul trecut, când acesta juca la FCSB.

Denis Alibec, lăudat de Cosmin Contra: “E total diferit!”

“L-am văzut foarte bine pe Alibec zilele acestea la antrenamentele din Turcia şi la jocuri l-am văzut total diferit faţă de anul trecut. L-am şi felicitat pentru felul în care l-am văzut la jocuri şi la antrenamente”, a fost declaraţia lui Contra pentru Telekomsport. 

Contra afirmă că este foarte posibilă reactivarea lui Alibec, ca şi a lui Florin Andone în circuitul echipei naţionale, mai ales că evoluţiile celor doi din ultima vreme cer acest lucru. Andone a trecut peste accidentarea care l-a ţinut luni bune departe de gazon şi a început să evolueze pentru noua sa echipă, Brighton&Hove Albion, din Premier League, pentru care a reuşit să şi marcheze trei goluri pentru formaţia engleză, două în campionat şi unul în FA Cup.

“Bineînţeles că îl recuperăm pe Andone, poate îl recuperăm şi pe Alibec, poate putem să recuperăm şi jucătorii care au fost importanţi în agrenajul echipei naţionale. Şi asta nu face decât să ne bucure pentru că vom avea mai multe soluţii la ora alegerii lotului”, a spus Contra pentru sursa citată.