Fotbal intern

Denis Alibec “tună” după ce a marcat două goluri în poarta lui Vlad: “Nu am vrut să plec de la FCSB! Am fost dat afară”

29.06.2020 | 22:29
Denis Alibec tuna dupa ce a marcat doua goluri in poarta lui Vlad Nu am vrut sa plec de la FCSB Am fost dat afara
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 2-3 meciul împotriva Astrei Giurgiu şi îşi ia adio de la campionat. Denis Alibec a strălucit împotriva fostei sale echipe şi a reuşit să marcheze două goluri şi o pasă de gol. 

Alibec a marcat primul său gol cu capul din carieră chiar împotriva celor de la FCSB. Vârful Astrei a închis tabela în ultimele minute ale meciului şi a dus echipa lui Bogdan Andone pe locul trei al clasamentului.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a spus la final că nu se aştepta ca echipa să mai rămână: “Am fost ca o familie şi la pauză am avut un impuls din partea lui Mister. De la patron nu am auzit nimic, merităm şi noi un bonus. 

Denis Alibec “tună” după ce a marcat două goluri în poarta lui Vlad: “Am fost dat afară de la FCSB”

Sincer, cred că este cea mai bună repriză a FCSB din acest campionat. Nu ne aşteptam să joace aşa bine. Credeam că o să cadă fizic. Când eram acolo, fanii mă aplaudau, apoi m-am înjurat. Eu nu am vrut să plec de la FCSB, am fost dat afară.

ADVERTISEMENT

Este o dezamăgire că nu putem juca în Europa cu aşa echipă bună şi cu atâtea nume. Probabil voi pleca, dacă voi fi lăsat să plec. Mai am multe de spus pentru fotbal”, a spus Alibec.

Budescu: “Sunt probleme la club, s-au promis multe, dar nu s-a rezolvat mai nimic”

“Geamănul” lui Alibec, Constantin Budescu a declarat la finalul meciului: “A fost periculos pentru ei să conducă cu 2-0, au și ratat ocazii, iar noi am știut să profităm de șansa noastră.

ADVERTISEMENT

Suntem dezamăgiți că nu putem să jucăm mai pe nicăieri, asta e, noi nu avem nimic de pierdut, ne pare rău că am pierdut la Craiova, pentru că ne dorim să terminăm cât mai sus.

Vom vedea dacă voi continua, dacă vor fi în continuare probleme nu avem ce face, pentru că trebuie să jucăm și noi în Europa la un nivel mai mare. Sunt probleme la club, s-au promis multe, dar nu s-a rezolvat mai nimic”, a spus Budescu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,85 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT