Sport

Absenţă de ultimă oră la naţională. A căzut şi Denis Alibec! Cum ar putea arăta primul “11” la debutul lui Edi Iordănescu. Exclusiv

Denis Alibec este ultimul jucător devenit indisponibil pentru meciul România - Grecia din cauza virozei care a făcut "ravagii" printre tricolori. Cum ar putea arăta primul "11" al lui Edi Iordănescu.
24.03.2022 | 20:56
Absenta de ultima ora la nationala A cazut si Denis Alibec Cum ar putea arata primul 11 la debutul lui Edi Iordanescu Exclusiv
Denis Alibec, în timpul meciului România - Islanda. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu va debuta vineri, de la ora 20:15, pe banca naţionalei României, într-un meci amical cu Grecia, disputat pe stadionul Steaua. Selecţionerul are mari probleme de lot din cauza unei viroze care a afectat echipa cu două zile înainte de meci.

Accidentare de ultimă oră la naţională. A căzut şi Denis Alibec!

Din informaţiile FANATIK, ultimul “căzut” din cauza gripei este Denis Alibec. Atacantul celor de la Atromitos a devenit indisponibil şi nu intră în calculele pentru meciul cu Grecia. Cel mai probabil, în locul său va evolua George Puşcaş.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate problemele cu gripa din cadrul lotului “tricolor”. Opt jucători s-au simţit rău şi unii dintre ei nu au mai putut să se antreneze, cele mai grave simptome avându-le Dennis Man şi Cristi Manea, jucători care nu vor putea evolua cu Grecia.

Gripa a făcut ravagii în vestiarul “tricolor”! Sorescu, chemat de urgenţă la naţională

În aceeaşi situaţie este şi Nicuşor Bancu, fundaşul Universităţii Craiova nu s-a antrenat şi are şanse minime să apară pe teren în meciul cu Grecia. În aceste condiţii, Edi Iordănescu l-a convocat de urgenţă pe Deian Sorescu.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Deian Sorescu a ajuns în cantonamentul “tricolorilor” şi s-a alăturat lotului condus de Edi Iordănescu. Sunt şanse mici ca jucătorul lui Rakow să fie titular, însă el ar putea fi folosit în meciul cu Israel.

Dennis Man a fost izolat de restul colegilor, având simptome specifice infectării cu COVID-19, însă testele atacantului de la Parma au ieşit negativ. În cel mai bun caz, Man va fi apt pentru al doilea amical, cu Israel.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta primul “11” al lui Edi Iordănescu

Astfel, Edi Iordănescu are mari probleme de lot înaintea debutului la prima reprezentativă. Cum ar putea arătat echipa probabilă a “tricolorilor” în meciul cu Grecia:

România (4-3-3): Niţă – Raţiu, Chiricheş, Burcă, Camora – Cicâldău, Marin, Tănase – Maxim, Puşcaş, Mihăilă. Selecţioner: Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu va avea la dispoziţie meciurile amicale cu Grecia şi Israel pentru a pregăti noua ediţie din Liga Naţiunilor, care va începe în luna iunie. România este într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntengru.

  • 31 de ani are Denis Alibec 
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a atacantului 

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,35 este cota pentru ”1 solist” la meciul România – Grecia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT