Fotbal intern

Denis Alibec, un car de nervi după ce a fost înlocuit! Atacantul s-a răstit la Bogdan Andone: “De ce m-ai scos, mă?!”

20.10.2019 | 20:04
Denis Alibec un car de nervi dupa ce a fost inlocuit Atacantul sa rastit la Bogdan Andone De ce mai scos ma
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost înlocuit de Bogdan Andone în minutul 66 al meciului cu Sepsi, încheiat cu victoria giurgiuvenilor cu 3-2. Schimbarea nu i-a picat bine atacantului revenit după o accidentare, care a fost surprins de camerele de filmat gesticulând nervos la adresa noului tehnician al Astrei.

Denis Alibec, conflict cu Bogdan Andone de la primul meci: “De ce m-ai scos, mă?!”

Denis Alibec a bifat prima prezență în primul 11 al Astrei după accidentarea ce l-a ținut departe de gazon pentru mai bine de două luni. Atacantul a fost titular la jocul cu Sepsi, dar a fost înlocuit în minutul 66, moment ce nu a fost deloc pe placul lui Alibec. Camerele de filmat l-au surprins pe atacantul Astrei gesticulând nervos la adresa antrenorului Bogdan Andone, aflat la primul joc pe banca tehnică a giurgiuvenilor, iar pe buzele atacantului s-a putut citi: “De ce m-ai scos, mă?!”

ADVERTISEMENT

Alibec l-a înjurat pe Andone în momentul în care a ajuns în zona băncii de rezerve, iar explicațiile încercate de antrenor au fost ignorate. Alibec a fost unul dintre cei mai importanți ai Astrei la meciul cu Sepsi, reușind o pasă superbă la golul reușit de Constantin Budescu în minutul 33, la scorul de 1-1.

Denis Alibec l-a înjurat pe Bogdan Andone în momentul schimbării. Sursă Foto: Captură Telekomsport
Denis Alibec l-a înjurat pe Bogdan Andone în momentul schimbării. Sursă Foto: Captură Telekomsport

La finalul jocului, Bogdan Andone a negat un posibil conflict cu Denis Alibec, susținând că cei doi s-au pus de acord înainte de joc ca atacantul să nu evolueze tot meciul, venind după o perioadă de inactivitate: “Referitor la Alibec, am stabilit înainte de meci și cu doctorul să joace doar 60-65 de minute, pentru că vine după două luni de pauză. El are nevoie să intre treptat“.

ADVERTISEMENT

Alibec este unul dintre cei mai controversați jucători din Casa Pariurilor Liga 1, ieșirea de la meciul de la Sfântul Gheorghe nefiind o noutate. Atacantul a mai oferit astfel de momente în perioada în care a evoluat la FCSB, când era de multe ori nemulțumit de hotărârile luate de antrenorul Nicolae Dică.

Tags: