Fotbal intern

Denis Alibec a făcut infiltrații ca să joace și să dea gol cu Gaz Metan. Ludogoreț a venit după el! EXCLUSIV

29.11.2019 | 19:02
Denis Alibec a făcut infiltrații ca să joace și să dea gol cu Gaz Metan. Ludogoreț a venit după el! EXCLUSIV
Denis Alibec, urmărit de Ludogoreț Razgrad. A făcut infiltrații ca să joace! Atacantul nu a avut nicio problemă etapa trecută să bată FCSB ©FOTO:Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Denis Alibec este în mare formă, cuplul pe care-l face cu Constantin Budescu ducând Astra în lupta pentru titlu. După ce runda trecută Alibec a marcat o dublă și a contribuit decisiv la victoria contra FCSB-ului, la București, acum atacantul a deschis scorul în partida cu Gaz Metan Mediaș, prima din runda a 18-a. FANATIK a aflat că Denis Alibec a dorit foarte mult să joace, fiind monitorizat de cei de la Ludogoreț Razgrad.

Denis Alibec a făcut infiltrații ca să joace cu Gaz Metan Mediaș. Ludogoreț și-a trimis emisarii să-l urmărească

Denis Alibec a acuzat ceva probleme musculare în zilele premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș și chiar se punea problema la un moment dat dacă va fi în teren sau va fi menajat. Denis a insistat însă să fie ok pentru a-și ajuta echipa, dar și pentru că i se transmisese că este monitorizat.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Denis Alibec a fost la București cu o zi înaintea partidei cu ardelenii și a făcut infiltrații pentru a scăpa de dureri și a putea intra pe teren. S-a făcut bine și a deschis scorul contra Mediașului, făcând o impresie plăcută emisarilor de la Ludogoreț, cărora le-a fost recomandat recent Denis Alibec.

Giovani Becali l-a propus pe Denis Alibec la Ludogoreț, de unde poate pleca Claudiu Keșeru, ofertat de arabi!

Cel care l-a recomandat pe Denis Alibec campioanei Bulgariei, unde mai joacă Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru a fost Giovani Becali. Acesta a încercat și astă-vară să-i facă lobby lui Alibec în campionatul bulgar, dar Levski Sofia nu a făcut un efort financiar pentru a-l transfera pe jucătorul Astrei.

ADVERTISEMENT

Acum a apărut pista Ludogoreț, care ar avea oferte pentru Claudiu Keșeru din spațiul arab și îi pregătește înlocuitorul. Bulgarii ar fi dispuși să-i dea drumul lui Keșeru pentru o ofertă corectă, mai ales că are 32 de ani, și ar dori să-l înlocuiască rapid tot cu un atacant român. Iar Giovani Becali a fost cei care le-a îndreptat atenția spre Alibec. Care a făcut eforturi să fie pe teren cu Mediașul și e posibil să fii și meritat…

  • 1,1 milioane de euro este cota actuală a lui Denis Alibec
  • 29 de ani va împlini pe 5 ianuarie atacantul Astrei Giurgiu
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri