Fotbal intern

Denis Alibec, viitor sumbru: “Dacă pleacă în Arabia, adio şi naţională!”

21.06.2018 | 11:56
Denis Alibec viitor sumbru Daca pleaca in Arabia adio si nationala

Denis Alibec este lăsat în afara lotului FCSB de către Nicolae Dică şi încearcă să îşi găsească echipă în această vară. Atacantul român poate lua drumul Golfului după antrenorul Marius Şumudică la Al Shabab Riad, însă suma de transfer cerută de Gigi Becali face ca negocierile să nu fie chiar simple.

Fosta glorie a Universităţii Craiova, Sorin Cîrţu, a declarat că dacă Alibec va pleca în Arabia Saudită va spune adio şi echipei naţionale: “Dacă se duce în Arabia Saudită, poate să îşi ia gândul de la naţională. Se duce pe căldurile alea…Copilul ăsta a plecat în străinătate, ce şansă a avut înainte. Zeci, sute de copii ai României nu au avut şansa de a se duce acolo (n.red. – la cluburi din Italia).

Citeşte şi:

Denis Alibec, viitor sumbru: “Nu sunt eu vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Alibec!” 

Vă daţi seama că au toate ştampilele şi sunt super verificaţi de oamenii ăia de acolo. Atunci când cineva te cumpără şi te lasă liber de contract, la 21-22 de ani, nu e de bine”, a spus Cârţu.

Şumudică a declarat în urmă cu ceva timp că va încerca să îl ia pe Alibec: ”Dacă voi reuşi să-l iau, îl iau cu mare plăcere pe Denis Alibec. Nu depinde însă numai de mine. Cei de la club urmăresc foarte atent tot ce se întâmplă şi au văzut ce s-a întâmplat cu Denis în ultimul an. Nu eu sunt vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Alibec: n-a jucat, n-a marcat! Sunt probleme pe care eu nu pot să le şterg cu buretele!”, a spus Şumudică recent, la Pro X.