Fotbal intern

Denis Ciobotariu a marcat cu FCSB la 21 de ani după ce tatăl său înscria pentru Dinamo împotriva Rapidului! E primul lui meci cu roş-albaştrii!

05.10.2019 | 21:14
Denis Ciobotariu a marcat cu FCSB la 21 de ani dupa ce tatal sau inscria pentru Dinamo impotriva Rapidului E primul lui meci cu rosalbastrii
ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu a reuşit să deschidă scorul în derby de România, reuşind astfel să înscrie chiar la primul său meci în faţa roş-albaştrilor. Ciobotariu a marcat în Derby de România la 21 de ani după ce tatăl său, Liviu, înscria pentru Dinamo în derby-ul cu cealaltă mare rivală, Rapid. 

Denis Ciobotariu a marcat în Dinamo-FCSB la 21 de ani după ce tatăl său a înscris pentru Dinamo contra Rapidului

Denis Ciobotariu a reuşit să deschidă scorul în Dinamo – FSCB la o lovitură de colţ. “Ciobi” s-a înălţat excelent la centrarea lui Nistor şi a trimis o lovitură de cap la care Bălgrădean nu a mai avut replică. Interesant este că fundaşul în vârstă de 21 de ani a marcat chiar la debutul său în “Derby de România”.

ADVERTISEMENT

Ciobotariu jr. a marcat pentru Dinamo într-un derby la 21 de ani după ce tatăl său reuşea să înscrie într-un derby pentru Dinamo. Se întâmpla în octombrie 1998, pe Giuleşti, la celebrul 4-1  pentru “câini” la care Cornel Dinu i-a arătat prosopul lui George Copos. Ciobotariu senior a înscris atunci golul de 2-0 pe arena Rapidului.

Denis Ciobotariu are 21 de ani şi a fos juniorul lui Dinamo. A mai evoluat şi pentru Chindia Târgovişte, acolo unde a fost împrumutat de “câini” în sezonul 2017-2018. Ciobi jr. a fost şi campion la under 19 cu Dinamo. Este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 500 de mii de euro.

ADVERTISEMENT