Fotbal intern

Denis Ciobotariu, depistat cu coronavirus înainte de CFR Cluj – U Craiova! Exclusiv

23.04.2021 | 19:50
Denis Ciobotariu depistat cu coronavirus inainte de CFR Cluj  U Craiova Exclusiv
Denis Ciobotariu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj primește o lovitură dură chiar înaintea duelului cu Craiova. FANATIK a aflat că Denis Ciobotariu a fost depistat pozitiv cu coronavirus și va rata duelul.

Tânărul fundaș al campioanei României traversează o perioadă bună, mai ales că a fost selecționat și a jucat toate meciuril naționalei României U21, la Campionatul European de Tineret.

ADVERTISEMENT

De altfel, Denis Ciobotariu a jucat 71 de minute în ultimul duel dintre Craiova și CFR Cluj, care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Denis Ciobotariu a fost depistat cu coronavirus înainte de CFR Cluj – U Craiova

Denis Cioborariu a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar fundașul CFR-ului va rata duelul cu Craiova, esențial pentru clujeni în lupta la titlu cu FCSB, însă și pentru olteni este la fel de important, pentru că o victorie i-ar aduce înapoi în calculele pentru titlul din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu trece printr-o perioadă bună, el fiind folosit de Adrian Mutu în toate meciurile pe care România U21 le-a disputat la Campionatul European de Tineret, luându-i fața chiar lui Radu Drăgușin, tânărul fundaș al lui Juventus.

În actualul sezon, Denis Ciobotariu a jucat un total de 14 meciuri în toate competițiile pentru CFR Cluj, reușind să înscrie un gol. CFR Cluj se află pe locul doi în campionat, cu 28 de puncte, la un punct distanță de FCSB, în timp ce Craiova are 31 de puncte.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani este vârsta lui Denis Ciobotariu

Radu Drăgușin l-a lăudat pe Denis Ciobotariu

Denis Ciobotariu a greșit la golul primit de România U21 în fața Olandei U21, într-un moment în care fanii „tricolorilo” îl cereau ca titular pe Radu Drăgușin.

Totuși, fundașul lui Juventus i-a luat apărarea colegului său, deși sunt concurenți direct pe post, și l-a lăudat pentru aptitudinile sale: „Ciobi a dat totul pe teren și datorită lui și echipei am obținut acest rezultat.

ADVERTISEMENT

E o situație foarte complicată pentru că tu ești cu spatele la poartă. Asta e, se întâmplă. Părerea mea e că rezultatul per total e unul corect, ei au dominat jocul, dar noi am avut ocaziile mai mari”.

  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Denis Ciobotariu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 1,55 este cota pentru „PSF X”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT