Sport

Denis Ciobotariu, în extaz după câștigarea Cupei României Betano cu Sepsi: „A fost cea mai mare dorință a mea”. Ce a spus despre o colaborare cu tatăl său

Denis Ciobotariu a fost extrem de fericit după câștigarea Cupei României Betano cu Sepsi. Ce a spus fundașul despre o colaborare cu tatăl său.
25.05.2023 | 00:50
Denis Ciobotariu in extaz dupa castigarea Cupei Romaniei Betano cu Sepsi A fost cea mai mare dorinta a mea Ce a spus despre o colaborare cu tatal sau
Denis Ciobotariu, extrem de fericit după câștigarea Cupei României Betano cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Sepsi a câștigat dramatic finala Cupei României Betano împotriva celor de la ”U” Cluj. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi s-a impus la loviturile de departajare, scor 5-4, după 0-0 în timpul regulamentar. Denis Ciobotariu a dezvăluit că cea mai mare dorință a lui a devenit realitate odată cu triumful din „competiția surprizelor” cu Sepsi.

Denis Ciobotariu, în extaz după câștigarea Cupei României Betano cu Sepsi: „Cea mai mare dorință a mea”

Denis Ciobotariu a jucat 85 de minute în finala câștigată de Sepsi cu ”U” Cluj. Fotbalistul a fost extrem de încântat de faptul că a reușit să își treacă în palmares singurul trofeu din România care îi lipsea. „A fost nebunie. Aș putea să fiu răutăcios să spun că a fost gol, a fost penalty. Din punctul meu de vedere a fost. Chiar nu mai contează pentru că am câștigat.

ADVERTISEMENT

Mă bucur mult. Sincer să fiu a fost cea mai mare dorință a mea pentru că era singurul trofeu din România pe care nu îl aveam. (n.r. când un coleg ratează la penalty) Important e să-l încurajăm. Le-am zis și la băieți înainte și dacă pierdem până la urmă sunt lovituri de departajare. Le-am zis să tragă cu curaj pentru că penalty-ul e penalty.

Mi se pare mai mult o loterie. Deși sunt jucători care bat foarte, foarte bine. Dan Nistor care dă gol aproape la fiecare lovitură. Până la urmă tot un fel de loterie este”, a declarat Denis Ciobotariu, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Denis Ciobotariu despre o colaborare cu tatăl său: „Ne place să păstrăm discreția”

Viitorul lui Cristiano Bergodi este incert, iar o decizie finală în acest sens va fi luată de Laszlo Dioszegi la o zi distanță după finala Cupei României Betano. În cazul în care antrenorul italian nu va continua pe banca lui Sepsi, Liviu Ciobotariu este așteptat să îi ia locul.

Denis Ciobotariu speră să facă o figură frumoasă cu Sepsi în cupele europene și a rămas discret cu privire la o posibilă colaborare cu Liviu Ciobotariu, tatăl său, actualmente antrenorul celor de la FC Voluntari. „Ne-am dorit foarte mult. Cred că și anul ăsta am făcut o figură frumoasă, însă cred că am dat și de o echipă foarte grea, mă refer la Djurgarden, care au mers destul de departe.

ADVERTISEMENT

Poate și noi vom face o figură mai frumoasă de data asta și îmi doresc din tot sufletul să avem performanțe cât mai mari. (n.r. vei lucra cu tatăl tău din sezonul viitor?) Nu știu, nu mă întrebați.

Întrebați conducerea. Și dacă știam nu vă ziceam. Eu și cu tatăl meu ne place să păstrăm discreția, să ne vedem fiecare de treaba lui și în cazul în care se ivește să lucrăm. Am făcut-o și anul trecut și am făcut-o foarte bine.

ADVERTISEMENT

Dacă e să fim unul împotriva celuilalt respectăm echipa la care activăm. (n.r. prime) Sper, având în vedere că am intrat în play-off ceea ce Sepsi nu a făcut anul trecut. Cupa, care suntem din nou deținători. Sper să fie cât mai bine să avem un sezon din nou foarte reușit pentru că anul ăsta ne-am îndeplinit toate obiectivele”, a mai spus Denis Ciobotariu.

ADVERTISEMENT