Fotbal intern

Denis Ciobotariu, încântat de transferul la CFR Cluj: ”Sunt bucuros că Dan Petrescu m-a vrut aici”. VIDEO

20.01.2020 | 15:45
Denis Ciobotariu incantat de transferul la CFR Cluj Sunt bucuros ca Dan Petrescu ma vrut aici VIDEO
ADVERTISEMENT

Fundașul Denis Ciobotariu este încântat de faptul că CFR Cluj l-a transferat în această iarnă de la Dinamo București.

Denis Ciobotariu, încântat de transferul la CFR Cluj: ”E o mândrie să îmbrac tricoul campioanei”

”Mă bucur foarte mult că îmbrac tricoul campioanei, este o mândrie pentru mine şi un pas înainte. M-am bucurat mult. Prima dată a fost o discuţie, la un moment dat când au fost blocate transferurile”, a declarat Denis Ciobotariu după transferul la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Am sperat să se ridice acel blocaj şi totul a fost bine. Mă bucur foarte mult. Pentru mine e o mândrie să îmbrac tricoul campioanei. Sper să mă adaptez repede şi să joc bine”, a mai spus Ciobotariu pentru site-ul oficial al grupării ardelene.

BINE AI VENIT, DENIS CIOBOTARIU!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță cel de-al doilea transfer din 2020! Tânărul fundaș Denis Ciobotariu a semnat cu echipa noastră și a început deja pregătirea alături de noii săi colegi în cantonamentul din Spania. Astăzi, Denis Ciobotariu a acordat primul interviu pentru www.cfr1907.ro și vă invităm să îl ascultați!Îi urăm bun venit în Familia CFR-istă și cât mai multe realizări în tricoul "alb-vișiniu"!

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Montag, 20. Januar 2020

”Obiectivele mele sunt să mă adaptez, să joc şi să iau titlul”

”Colegii m-au primit foarte bine, sper să mă adaptez cât mai repede şi să intru cu ei. Sunt bucuros că Dan Petrescu m-a vrut aici. Sunt mândru și voi da totul pe teren. Obiectivele mele sunt să mă adaptez, să joc şi să iau titlul”, a încheiat jucătorul.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a oficializat luni transferul fundașului Denis Ciobotariu de la Dinamo București. Ardelenii au plătit 120.000 de euro prentru aducerea internaționalul de tineret.

Ciobotariu a marcat 2 goluri în acest sezon

Din informațiile FANATIK, Denis Ciobotariu a semnat pe patru ani cu CFR Cluj, iar Dinamo va păstra 20% din drepturile federale ale jucătorului. În ”Gruia”, Ciobotariu va încasa un salariu lunar de 12.000 de euro, față de doar 1.500 cât avea la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu este al treilea fotbalist care pleacă de la Dinamo în această iarnă după Linas Klimavicius și Dan Nistor. În actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Denis Ciobotariu a jucat 18 meciuri și a marcat două goluri.

Mihai Stoica, reacție dură după anunțarea transferului

Fundașul adus de la Dinamo este al doilea transfer realizat de CFR Cluj în această pauză de iarnă, după Alexandru Chipciu, transferat liber de contract de la Anderlecht Bruxelles. Mutarea lui Chipciu la CFR Cluj a fost anunțată în exlusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a avut o  reacție dură după transferul lui Alex Chipciu la CFR Cluj. Oficialul ”roș-albaștrilor” s-a declarat dezamăgit de alegerea făcută de fostul jucător al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT
Tags: