Sport

Denis Ciobotariu, reacţie halucinantă după Steaua Roşie Belgrad – CFR Cluj 4-0: “Am făcut un joc relativ bun”

Tânărul fundaș central susține și speră să obțină calificarea în returul de la Cluj: „Trebuie să marcăm patru goluri, la fel ca ei”.
18.08.2021 | 00:48
Denis Ciobotariu reactie halucinanta dupa Steaua Rosie Belgrad  CFR Cluj 40 Am facut un joc relativ bun
ADVERTISEMENT

În ciuda înfrângerii usturătoare suferite la Belgrad, scor 0-4, în fața campioanei Serbiei, Steaua Roșie, Denis Ciobotariu – titularizat de Marius Șumudică în centrul defensivei – e convins nu doar că echipa sa a făcut un joc „relativ bun”, ci și că poate întoarce rezultatul.

Golurile au venit pe niște erori aiurea, nu pe un joc al lor extraordinar. Eu cred în calificare, sunt foarte optimist. Trebuie să marcăm patru goluri, la fel ca ei”, a reacționat tânărul apărător al CFR-ului, la flash-interviul de după meci.

ADVERTISEMENT

Manșa retur a duelului din play-off-ul Europa League este programată miercuri, 26 august, la ora 21:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj – Napoca. Până atunci, pe ardeleni îi așteaptă, însă, un nou duel în campionatul intern, contra celor de la FC Argeș.

Denis Ciobotariu surprinde după umilința cu Steaua Roșie Belgrad

O seară dificilă, venită pe niște goluri pe care le-am luat aiurea, însă nu pe un joc al lor extraordinar. Cred că trebuie să fim mai atenți la aceste lucuri. După golul trei totul s-a terminat, la 2-0 încă eram în joc și ne mai cream ocazii.

ADVERTISEMENT

Toate golurile au venit pe niște erori aiurea, dar asta a fost, mergem mai departe. Eu cred în continuare în calificare. Nu am resimțit presiunea, fanii fac o atmosferă foarte frumoasă, dar concentrarea se pune în ce avem noi de făcut pe teren, nu în tribune.

La CFR se discută de dat afară și dacă pierzi un meci, dar eu nu cred în asta. Am făcut un joc relativ bun, deși mi-e greu să spun asta la 4-0, dar în retur va fi cu totul alt meci. Trebuie să marcăm 4 goluri, la fel cum au marcat și ei. Bineînțeles că sunt optimist, altfel nu ne mai prezentăm ”, a declarat Denis Ciobotariu după umilința de la Belgrad.

ADVERTISEMENT

Șumudică nu crede în calificare: „E SF”

În schimb, Marius Șumudică nu a ezitat să-și contrazică elevul și să afirme că înfrângerea usturătoare suferită în această seară a compromis orice șansă a echipei sale de a mai obține calificarea în grupele Europa League.

Un meci în care am avut o prestație rușinoasă, dar este incredibil să faci astfel de cadouri și să primim astfel de goluri. Era un meci echilibrat, n-aveam niciun fel de problemă. Pierdem mingea foarte ușor, ne prind, iar apoi le dăm două goluri cadou. Astea nici nu știu dacă mai trebuie să le antrenez eu.

ADVERTISEMENT

Practic, am luat niște goluri pe un fond în care echilibrasem partida. Niște greșeli personale. Suntem obosiți, suntem echipa cu cele mai multe meciuri, avem o medie de vârstă destul de înaintată. Am avut și ghinion.

Ieri mi s-a accidentat Chipciu, nu l-am avut pe Păun, practic s-au aliniat toate astrele împotriva noastră. N-avem scuză, e rușinos tot ceea ce s-a întâmplat. Mie mi-e rușine ca antrenor și sper ca același sentiment să-l aibă și jucătorii.

O echipă care practic juca doar pe minge lungă, nu ne puneau nicio problemă, i-am blocat, dar când iei gol în minutul 5, pierzi mingea în jumătatea ta, n-ai ce face. Corner, fază fixă, luăm gol. Astea cum să le antrenez?

E greu să dăm patru goluri acasă, e SF. E o echipă așezată, care a câștigat toate duelurile 1 contra 1 cu noi, și-au amânat jocurile de campionat, au fost peste noi la dueluri și le-am făcut cadou practic golurile. Azi nu ne-au surprins cu absolut nimic, le-am făcut cadouri foarte ușor, niște mingi pe care eu nu le înțeleg, dar cât trăiești înveți ca antrenor.”, a răbufnit tehnicianul ardelenilor.

ADVERTISEMENT