Denis Ciobotariu, ultimele declaraţii ca jucător al lui Dinamo! Nici nu a ajuns la CFR și visează deja la un transfer în străinătate: “De ce să stau 4 ani la Cluj?” VIDEO

corespondenta din SPANIA
Cristi Coste    Diana Flintoacă   
în Casa Pariurilor Liga 1
16/01/2020, 11:56
Denis Ciobotariu, ultimele declaraţii ca jucător al lui Dinamo! Nici nu a ajuns la CFR și visează deja la un transfer în străinătate: “De ce să stau 4 ani la Cluj?” VIDEO corespondenta din SPANIA

Denis Ciobotariu a plecat din cantonamentul lui Dinamo și va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR Cluj. Înainte de a-i părăsi pe dinamoviști, le-a urat baftă și și-a făcut timp și pentru un interviu. FANATIK a anunțat ieri în exclusivitate că fundașul va merge la campioana României și va primi un salariu de 120.000 de euro anual.

Denis Ciobotariu a plecat: “Nu plânge nimeni după mine”

Joi, 16 ianuarie, Denis Ciobotariu și-a luat la revedere de la colegii săi de la Dinamo și a plecat spre cantonamentul celor de la CFR Cluj, acolo unde se va alătura noilor săi colegi.

Înainte de a pleca de la hotelul ”câinilor”, fundașul de 21 de ani a oferit un interviu la cald legat de transferul său la Cluj. ”Ciobi” consideră un pas înainte mutarea în ”Gruia” și speră ca ulterior să facă pasul către Europa, Spania fiind campionatul preferat.

-Ești bucuros sau regreți că pleci de la Dinamo?

Sunt bucuros, este un pas înainte pentru mine, dar, totodată, îmi pare rău, pentru că aș fi vrut să ajut echipa să intre în play-off.

-Financiar, se schimbă total. Ce înseamnă asta pentru tine?

Nu cred că salariul este lucrul cel mai important aici. Cel mai important lucru este că mă duc la echipa campioană, o echipă care vrea să câștige titlul și vreau să mă pregătesc bine.

-Dan Petrescu te ia pentru postul de fundaș dreapta. Ești pregătit?

Da, bineînțeles, sunt pregătit să joc pe orice post, am demonstrat-o și până acum că am făcut-o bine și sper să mă adaptez repede.

-Ce ți-au spus colegii?

Mi-au urat multă baftă și să fie totul bine. Nu m-au invidiat. La noi a fost un grup frumos și s-au bucurat mult pentru mine.

Denis Ciobotariu pleacă să semneze cu CFR Cluj.LIVE VIDEO acum din cantonamentul lui Dinamo din Spania

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 15. Januar 2020

-Cu tatăl tău ai vorbit?

Da, s-a bucurat și el, pentru că atunci când mergi la campioană e foarte bine. Cum a zis și el, e un pas înainte și sper să fie totul bine.

-4 ani la CFR, apoi unde visezi să te transferi?

De ce să stau 4 ani la CFR? De ce să nu prind mai rapid un transfer în străinătate și să fie și de o parte și de alta?

-În ce campionat visezi să ajungi?

În Spania. Deocamdată mi-am luat revedere de la colegii de la Dinamo. Am trecut pe la toți. Ne-am urat baftă și băieții s-au bucurat pentru mine, chiar și staff-ul.

-Dusan Uhrin ce a zis?

La fel, s-a bucurat pentru mine, mi-a urat multă baftă și eu dânsului. Sper din toată inima să intre în play-off.

-Va fi ciudat să fii adversarul lui Dinamo, după atâția ani petrecuți în Ștefan cel Mare?

Bineînțeles, dar noi suntem profesioniști și asta este, ne facem treaba.

Închide ×