Life

Denis de la The Motans, lipsit de secrete. Ce pasiune neașteptată are juratul Vocea României

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, are și alte pasiuni în afară de muzică. Proaspătul jurat de la Vocea României a dezvăluit ce îi place să facă atunci când are timp liber.
05.07.2022 | 12:59
Denis de la The Motans lipsit de secrete Ce pasiune neasteptata are juratul Vocea Romaniei
Denis Roabeș, juratul Vocea României a spus care sunt pasiunile sale. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Denis Roabeș a recunoscut că pe lângă muzică, are și alte pasiuni. Juratul Vocea României a vorbit despre acest subiect și a dezvăluit cu ce activități îi place să-și ocupe timpul liber.

 Denis de la The Motans a spus care sunt pasiunile sale. Juratul Vocea României nu are secrete

A cunoscut succesul în România după ce a lansat piesa Versus și a transformat pasiunea pentru muzică într-o adevărată carieră. Totuși, Denis Roabeș mai are și alte înclinații. La polul opus se află științele exacte, despre care juratul Vocea României spune că și-ar dori să le studieze mai îndeaproape.

ADVERTISEMENT

„Am foarte multe chestii. Cred că aș studia mai mult științele exacte și cred că aș călători mai mult. Continentul preferat rămâne Europa.

Îmi place foarte mult să călătoresc, să cunosc oameni și să cunosc bucătăria locală. Îmi place extrem de mult să cunosc istoria unui orășel sau un sătuc pe care îl văd”, a dezvăluit solistul The Motans.

ADVERTISEMENT

Care sunt calitățile cu care se mândrește Denis Roabeș?

Juratul Vocea României este împăcat cu sine și nu consideră că ar trebui să schimbe ceva la el. Atunci când vine vorba de calități, însă, Denis Roabeș susține că pune mare preț pe sinceritate și încearcă întotdeauna să nu facă rău nimănui.

„Au fost multe momente în care nu neapărat am mințit, dar nu am spus adevărul până la capăt. Regula de bază rămâne următoarea, te strădui să nu faci rău nimănui niciodată. După care, când ai posibilitatea să ajuți, dacă ți se cere ajutorul, oferi ajutorul.

ADVERTISEMENT

Îmi plac foarte mult oamenii și tind să am încredere în ei. Și îmi place foarte mult să mănânc. Bucătăria italiană mă fascinează foarte mult”, a spus artistul.

Cu toate că a mărturisit că îi place mult să mănânce, pentru a se menține în formă, cântărețul face sport ori de câte ori are ocazia și este atent la ceea ce mănâncă.

ADVERTISEMENT

„Mă strădui să nu mănânc mai nimic ce e prăjit și nimic ce e gras”, a dezvăluit cântărețul.

Ce fel de copil a fost juratul Vocea României?

Vedeta Pro TV și-a amintit despre copilărie și a recunoscut că nu consideră că a fost cel mai cuminte băiețel, în ciuda asigurărilor primite din partea părinților.

„Părinții spun că am fost un copil foarte drăgălaș. Eu nu prea îi cred. Cred că eram foarte obraznic. Eram foarte deschis cu toată lumea. Acum cred că sunt mai închis în mine”, a adăugat Denis Roabeș.

 

ADVERTISEMENT