Life

Denis de la The Motans, suspectat de colegii de la Vocea României că face magie neagră. Ce a apărut pe scenă

Denis Roabeș a fost protagonistul unui moment care i-a făcut pe colegii de la Vocea României să-l suspecteze că face magie neagră. Ce s-a întâmplat pe scenă?
23.09.2022 | 20:59
Denis de la The Motans suspectat de colegii de la Vocea Romaniei ca face magie neagra Ce a aparut pe scena
Denis Roabeș, suspectat de colegii de la Vocea României că a apelat la magie neagră. Foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat pe scenă în timp ce se întreceau în argumente pentru a convinge un concurent să-i aleagă, i-a făcut pe colegii lui Denis Roabeș să se întrebe dacă nu cumva juratul de la Vocea României se ocupă și cu magia neagră. Theo Rose a concluzionat: „lucrează cu ăla rău”.

Denis Roabeș, suspect că s-ar ocupa cu magia neagră. Întâmplare inedită pe scena de la Vocea României

Daniel Ciurea a venit tocmai de la Chișinău pentru a le demonstra antrenorilor de la Vocea României că poate fi un, artist de succes. Tânărul de 18 ani, care spune că a moștenit talentul de la părinți, a cântat piesa Jealous de la Labrinth.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă melodia nu a fost una deloc ușor de interpretat pentru el, având o puternică încărcătură emoțională, a ales-o la insistențele mamei sale.

Și se pare că i-a purtat noroc, căci a întors toate cele patru scaune. Smiley și Theo Rose, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Denis Roabeș, cu toții au fost impresionați de interpretarea lui.

ADVERTISEMENT

S-au întrecut în argumente pentru a-l convinge să se alăture uneia dintre echipe. Încă de la început, Denis Roabeș a fost convins că-l va avea.

„Bine ai venit în echipa mea! Eu am prea multe de spus, de aia o să tac”, a spus solistul The Motans.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes i-a spus că este concurentul cu care poate crea momente unice și i-a promis că astfel poate rămâne în istoria concursului de la Pro TV.

Când a venit timpul lui Smiley și Theo Rose, pe scenă a apărut o pisică, ceea ce l-a făcut Denis Roabeș să considere că este un semn clar.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Theo Rose: „Lucrează cu ăla rău”

La final, Daniel Ciurea a decis. După ce a analizat ce a avut fiecare de zis, tânărul artist a ales să meargă mai departe la Vocea României cu Denis Roabeș.

Acest lucru i-a făcut pe colegii antrenorului să-l suspecteze pe acesta că, pe lângă solist vocal, este și magician, numai că se ocupă cu magie neagră.

„Ai văzut cu magicienii care scot iepuri din joben? Așa face Denis. Se întâmplă ceva în acest platou, real. De unde a apărut, mă, o pisică?”, a reacționat Smiley.

„Lucrează cu ăla rău”, a concluzionat Theo Rose.

ADVERTISEMENT