Fotbal intern

Denis Drăguș a izbucnit în lacrimi după schimbare! Reacția lui Gică Hagi

19.08.2018 | 00:25
Denis Dragus a izbucnit in lacrimi dupa schimbare Reactia lui Gica Hagi

Atacantul echipei FC Viitorul, Denis Drăguș, a izbucnit în lacrimi după ce a fost schimbat în partida cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a cincea a Ligii 1 Betano. Atacantul a fost lăudat, dar și certat de antrenorul Gheorghe Hagi.

”Mă bucur că am marcat din nou, îmi pare rău nu am reuşit să aduc liniştea echipei mai devreme, când am avut ocazia, dar mă bucur că spre final a ieşit bine şi am câştigat meciul. (…) Mi-a părut rău că nu am putut să înscriu şi a doua oară, să îmi ajut echipa să nu stea până în ultima clipă. Îmi pare rău că nu am putut să închid meciul. Nu se pune problema să mă supăr la schimbare. Îi mulţumesc (n.r. – lui Gică Hagi), îmi dă încredere, e alături de mine, mă ajută şi mă bucur că pot să-l răsplătesc prin reuşitele mele”, a spus atacantul, la Telekom Sport.

Denis Drăguș a izbucnit în lacrimi după schimbare: ”N-are voie”

Când a aflat că atacantul Denis Drăguș a izbucnit în lacrimi după schimbarea din meciul cu Gaz Metan Mediaș, antrenorul Gheorghe Hagi l-a ”muștruluit” pe tânărul jucător: ”N-are voie. Nu e bine, pentru că el trebuie să fie puternic. Dacă a făcut-o, nu e bine, nu-mi place. El a jucat extraordinar, are un început de sezon fantastic. Să fii decisiv în atâtea meciuri… Să fie fericit că a ajuns în faţa porţii. Trebuie să se gândească de ce nu a dat gol. Întotdeauna i-am spus să atace mingea, el a fost static”.

Atacantul echipei FC Viitorul, Denis Drăguș, a izbucnit în lacrimi după ce a fost schimbat în partida cu Gaz Metan Mediaș
Atacantul echipei FC Viitorul, Denis Drăguș, a izbucnit în lacrimi după ce a fost schimbat în partida cu Gaz Metan Mediaș

FC Viitorul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a cincea a a Ligii 1 Betano. Gazdele au jucat fără Mladen din minutul 56, când a fost eliminat.

Hagi așteaptă cu încredere meciul cu FCSB

Gazdele au deschis scorul prin Denis Drăguş, care a marcat spectaculos, cu o foarfecă din lateral, şutând de la aproximativ 11 metri. Golul doi al Viitorului a fost marcat în final de meci de Andrei Ciobanu. La final, Ciobanu a afirmat: ”A fost o victorie frumoasă, muncită. S-a văzut cât de mult muncim. A fost un gol pe care aşa am simţit să-l dau, mi-am făcut o preluare scurtă şi am dat la poartă. Am dat direct la poartă, pentru că ieşeam în aut, dacă o lăsam mai mult să se ducă. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte în această seară”.

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș 2-0, că formația sa a dominat jocul din toate punctele de vedere. Hagi a menționat că jucătorii săi se pot bate de la egal la egal cu FCSB. ”Avem potențial să ne luptăm cu FCSB. Întâlnim o echipă cu multă experință”, a declarat Gheorghe Hagi. Partida FC Viitorul – FCSB, din etapa a șasea a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, 26 august, de la ora 21:00.

Tags: