Sport

Denis Drăguș crede în viitorul naționalei: „Jucătorul român are calitate! E vorba despre a nu renunța”

Denis Drăguș este încrezător în viitorul naționalei României și este de părere că fotbaliștii români au calitate și trebuie să nu renunțe.
20.09.2022 | 19:28
Denis Dragus crede in viitorul nationalei Jucatorul roman are calitate E vorba despre a nu renunta
Denis Drăguș crede în viitorul naționalei României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, atacantul lui Standard Liege consideră că în campionatele puternice din străinătate, duelurile fizice sunt mult mai intense decât în campionatul intern.

Denis Drăguș crede în viitorul naționalei României

Denis Drăguș a oferit un interviu pentru FRF TV, în care a vorbit despre revenirea sa în lotul „tricolorilor”, dar și despre viitorul echipei naționale:

ADVERTISEMENT

„E un început bun pentru mine, mai ales că am fost titular în toate meciurile. Sper să o țin tot așa. Și pe plan personal, și ca echipă suntem într-un moment bun.  

La nivel de intensitate, duelurile fizice sunt mult mai puternice. Viteza de joc e mult mai ridicată. La început e greu pentru toată lumea”.

ADVERTISEMENT

„Jucătorul român are calitate și este vorba doar despre a nu renunța și a merge înainte. Am avut și eu probleme și mă bucur că am trecut peste ele și m-am adaptat.

Cred că peste tot e loc de mai bine. Nu e un lucru la care pot să zic că nu am de lucrat. Îmi doresc să fiu mai bun cât pot de mult în fiecare zi”, a mai spus Denis Drăguș.

ADVERTISEMENT

Înainte de FCSB – Anderlecht, Denis Drăguș a vorbit despre diferențele dintre campionatul Belgiei și cel al României

Denis Drăguș a mai vorbit despre diferențele pe care le-a simțit între campionatul din Belgia și cel din România, avertizându-i pe jucătorii FCSB-ului înaintea duelului cu Anderlecht, scor 0-0.

Atunci, Drăguș îi lăuda pe tinerii fotbaliști ai lui Anderlecht, despre care a spus că pot câștiga multe dueluri în ciuda vârstei fragede: „Vreau doar să joc cât mai mult, mă bucur că am reușit să marchez, mă bucur că am un nou antrenor, avem obiective mari și suntem într-un proces de reconstrucție și cred că va fi din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

E o diferență mai ales în duelurile fizice, le-am resimțit și eu, dar am reușit să mă adaptez. Important e să nu vrei să te întorci la zona de confort. Eu nu m-am gândit niciun moment să mă întorc”.

„Am jucat și vârf și extremă în acest sezon. Nu am vorbit cu Edi Iordănescu, aștept și eu convocarea, pentru mine e o mândrie să joc pentru România. Oricând îmi doresc să reprezint țara”, spunea Denis Drăguș în urmă cu o săptămână.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, conform transfermarkt.com

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,62 este cota pentru „X2” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: