Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Denis Drăguș, emoționat după România – Slovacia 1-1: „Mi-au dat câteva lacrimi!”. Ce adversar își dorește

Denis Drăguș a fost emoționat după remiza României cu Slovacia, scor 1-1, recunoscând că a lăcrimat la finalul confruntării.
Denis Dragus emotionat dupa Romania  Slovacia 11 Miau dat cateva lacrimi Ce adversar isi doreste
Denis Drăguș, emoționat după România - Slovacia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, fotbalistul naționalei României a spus că și-ar dori să joace împotriva Turciei în confruntarea din optimile de finală ale Campionatului European din Germania.

Denis Drăguș, emoționat după România – Slovacia

Denis Drăguș a fost emoționat la finalul meciului dintre România și Slovacia, povestind cum s-a trăit bucuria în vestiarul „tricolorilor”, dar și ce l-a transmis Edi Iordănescu:„Avem optimile de finală și sincer mi-aș dori să jucăm împotriva Turciei.

ADVERTISEMENT

Este de departe e cel mai frumos moment din cariera mea. Nimic nu se compară cu așa ceva. Ce s-a întâmplat și pe stadion, să te simți ca acasă, e ceva incredibil! Se aude și de aici ce e în vestiar. Da, am plâns,  mi-au dat câteva lacrimi. Am cântat de toate în vestiar.

Nu am știut rezultat la celălalt meci, am spus să ne vedem de jocul nostru, l-am aflat abia la final, când am văzut clasamentul că suntem pe primul loc”.

ADVERTISEMENT

„Am arătat că ne putem bate cu oricine!”

„S-a văzut pe teren că s-a jucat meciul, că fiecare și-a dorit să arate ce poate, fiecare și-a dorit să marcheze. Am primit gol, am reușit să revenim, puteam să și câștigăm.

Așa a fost să fie, așa s-a terminat. Mister ne-a felicitat, ne-a spus și înainte că suntem aproape de a scrie istorie. Am terminat preliminariile neînvinși, acum terminăm din nou pe primul loc într-o grupă cu Belgia și Ucraina și Slovacia”, a continuat Denis Drăguș.

ADVERTISEMENT

„Am arătat că putem să ne batem cu oricine. Chiar dacă am pierdut cu Belgia, am arătat că putem să ne batem cu oricine, putem să jucăm de la egal la egal cu orice adversar. Suntem nerăbdători de următorul meci”, a mai spus fotbalistul naționalei României.

România s-a calificat de pe primul loc în grupa E de la EURO 2024, urmată de Belgia, pe locul trei fiind Slovacia, iar Ucraina este echipa eliminată. Foarte interesant este că toate echipele din grupa E au avut același număr de puncte, adică patru.

ADVERTISEMENT

În preliminariile pentru EURO 2024, naționala României a reușit să termine grupa pe primul loc, fără să piardă vreun meci, Elveția fiind naționala care s-a clasat pe locul doi.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024. 

ADVERTISEMENT
100 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „România să câștige EURO 2024”