Fotbal intern

Denis Drăguş l-a cucerit pe Dumitru Dragomir. “Are pornirea de pe loc la fel ca a lui Mbappe!”

28.08.2018 | 08:51
Denis Dragus la cucerit pe Dumitru Dragomir Are pornirea de pe loc la fel ca a lui Mbappe
ADVERTISEMENT

Denis Drăguş l-a cucerit pe Dumitru Dragomir. Fostul preşedinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal) a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului din lotul lui Gheorghe Hagi. Fotbalistul Viitorului a înscris 6 goluri în 9 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 şi a oferit o pasă decisivă.

Deşi Gigi Becali a declarat că Florinel Coman este “Mbappe de România”, Dumitru Dragomir îl contrazice. Fostul oficial al LPF s-a declarat încântat de Denis Drăguş şi îl propune pe fotbalistul în vârstă de 19 ani la echipa naţională a României.

ADVERTISEMENT

Denis Drăguş l-a cucerit pe Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre posibilitatea ca Harlem Gnohere să fie naturalizat, iar acesta îi dă dreptate lui Gică Hagi, cel care a declarat că Denis Drăguş ar putea să fie chemat de Cosmin Contra la echipa naţională a României. “Cum să spui de Gnohere că-l vrei la naţională când îl ai pe Drăguş, un talent uriaş? O să iasă în evidenţă, va fi titular la naţională, are numai 19 ani. Hagi se va scoate financiar cu el, mai ales că loveşte mingea cu ambele picioare şi are pornirea de pe loc la fel ca a lui Mbappe francezul, nu ăla de la noi”, a declarat Dumitru Dragomir, la Radio Sport 1.

Gică Hagi l-a propus pe Drăguş la naţională

Duelul dintre Denis Drăguş şi Dragoş Nedelcu în Viitorul - FCSB
Denis Drăguş şi Dragoş Nedelcu se duelează pentru un balon în Viitorul – FCSB

Cosmin Contra a declarat că se gândeşte la posibilitatea ca Harlem Gnohere să fie convocat la echipa naţională a României, iar ideea lui “Guriţă” nu a fost pe placul lui Gheorghe Hagi. “Regele” a avut o reacţie nervoasă când a aflat despre planurile selecţionerului. “Am văzut că vreţi să naţionalizaţi (naturalizat – n.r.) pe cineva. Asta nu înseamnă că nu e bun. Dar nu aţi vorbit nimic de Drăguş, e păcat. E şi el vârf, chiar dacă e nou. Pe el nu mai trebuie să-l naţionalizaţi. Sau poate trebuie, cine ştie? Că-i de la Hagi. Poate trebuie să mă naţionalizaţi şi pe mine. Îmi vine să râd, dar aşa e. Îl avem pe Drăguş, dă goluri, dar îl omitem cu aşa o uşurinţă… De două săptămâni vorbim de acelaşi lucru, dar de Drăguş nu vorbim. Însă nu mai vreau să vorbesc de echipa naţională. Cosmin face treabă acolo, el e responsabil“, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Gnohere

În vârstă de 30 de ani, Harlem Gnohere este unul dintre oamenii de bază din lotul antrenat de Nicolae Dică. Atacantul francez a înscris opt goluri pentru vicecampioana României în nouă meciuri jucate în toate competiţiile. În momentul în care a aflat că “Guriţă” se gândeşte să-l cheme la naţionala României, Harlem Gnohere a postat pe un site de socializare următorul mesaj: “Mândru să servesc ţara”, semn că atacantul FCSB-ului a fost încântat de ideea lui Cosmin Contra.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Federaţiei Române de Fotbal) este şi el înctântat de ideea ca Harlem Gnohere să fie convocat pentru meciurile echipei naţionale a României, deşi atacantul francez are 30 de ani. “Gnohere are vreo 30 de ani în momentul de faţă. Deci Cosmin Contra trebuie să ia în calcul şi acest lucru, că unui jucător nu i se poate acorda cetăţenia după o zi pe alta. Dacă un antrenor îşi va dori un jucător, atunci cu siguranţă vom face tot ce putem pentru ca el să joace la lotul naţional. La fel cum am făcut cu Postolachi”.

ADVERTISEMENT