Sport

Denis Drăguș, pus la zid de rude după botezul fiicei sale: ”Va veni o zi în care vei suna degeaba”

Internaționalul Denis Drăguș este acuzat de rudele sale, după ce nu și-a invitat părinții la botezul fiicei sale.
12.06.2021 | 14:04
Denis Dragus pus la zid de rude dupa botezul fiicei sale Va veni o zi in care vei suna degeaba
Internaționalul Denis Drăguș este acuzat de rudele sale, după ce nu și-a invitat părinții la botezul fiicei sale. Sursă foto: Facebook Dragus Denis
ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani și iubita sa Vanessa au organizat vineri, 11 iunie, botezul micuței Gloria, la un restaurant din apropierea Bucureștiului.

De la marea sărbătoare au lipsit părinții lui Drăguș, dar și rudele apropiate ale acestuia.

Scandal în familia lui Denis Drăguș, după ce fotbalistul și-a botezat fiica

Conform prosport.ro, Denis Drăguș are o relație rece cu părinții săi și din această cauză nu i-a invitat la botezul fiicei sale. Totul a fost dezvăluit de verișoara fotbalistului, Bianca, care a avut o postare dură pe rețelele de socializare și lasă să se înțeleagă că Vanessa ar fi vinovată de această decizie.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Drăguș, ca să ajungă unde este el acum!

Aș vrea să ajungă aceste mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului? Lipsa părinților lui la cel mai important eveniment din viața voastră de până acu… foarte trist!”, a scris Bianca pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Iubita fotbalistului, acuzată de tuperea relațiilor

”Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții? …Oare ai fi ajuns persoana publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?

Sunt copii crescuți fără părinți și și-ar fi dorit iubirea, liniștea zilei de mâine, suportul… de care ai avut parte și nu ai știut să apreciezi…

ADVERTISEMENT

Vanessa… din câte citeam pe contul tău de Facebook pozezi într-o fată cu suflet imens, care ajuți copiii, donezi, compui scrisori cu 10.000 de metafore etc… Tu știi mai bine… Oare având sufletul atât de bun și făcând atâtea minuni, nu puteai să mai adaugi o minune pe lista ta?”, a continuat verișoara lui Denis Drăguș.

Drăguș, rugat să revină la sentimente mai bune

”Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții?

ADVERTISEMENT

Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai făcut… Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți.

Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni! P.S: Sunteți și voi părinți!”, se încheie mesajul Biancăi.

La scurt timp după ce verișoara lui Denis Drăguș a făcut această postare extrem de dură, ea a fost distribuită pe Facebook și de tatăl fotbalistului. Toate acestea arată faptul că spusele tinerei sunt adevărate și internaționalul român a rupt legăturile cu părinții săi.

ADVERTISEMENT
Tags: